Aplicația Gratuită a Săptămânii: Love You To Bits

0
292
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Love You To Bits

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Love You To Bits. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 4 euro.

Love You To Bits este un joc nebun de aventură sci-fi, un point-and-click care acoperă totul în jurul universului. Scopul principal al jucătorului este să ghideze și să urmeze aventura nebună a micuțului omuleț explorator, aflat în căutarea iubitei sale robot, Nova.

Călătoria lui Kosmo, pentru că așa se numește personajul principal, este plină de peripeții, pentru că micuțul explorator este un neîndemânatic, un începător în explorările spațiale, dar dorința lui de a o găsi pe Nova este mult mai mare decât toată experiența în sine. Așadar, Kosmo se află într-o căutare continuă de piese de puzzle în spațiu și timp, de obiecte ascunse și de indicii împrăștiate pe zeci de planete pline de extratereștri fantastici.

În clipul de mai jos puteți vedea jocul în plină acțiune:

4€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.