iPhone-ul ce este așteptat în această toamnă s-ar putea numi “iPhone Edition” și ar putea fi disponibil mai tarziu decât iPhone 7s și iPhone 7s Plus

0
249

iPhone-ul ce este așteptat în această toamnă s-ar putea numi “iPhone Edition” și ar putea fi disponibil mai tarziu decât iPhone 7s și iPhone 7s Plus

Unul dintre cele mai recente zvonuri legate de flagship-ul Apple ce va fi lansat în toamna acestui an, se referă strict la numele dispozitivului care s-ar putea numi “iPhone Edition”.

Zvonul vine de la website-ul Japonez Macotakara care sugerează că Apple este într-un process de testare a mai multor prototipuri de telefoane, înainte de a alegerea unui desing final pentru flagship-ul ce ar urma să fine denumit iPhone Edition.

Unele dintre aceste prototipuri sunt echipate cu același buton fizic Home întâlnit pe iPhone 7 și 7 Plus, în timp ce altele au eliminat acest buton Home în favoarea unei zone funcționale. În altă ordine de idei, compaina se află încă în stadiul de testare pentru versiuni diferite de hardware pentru ecrane, astfel unele prototipuri sunt dotate cu tehnologia LED, în timp ce altele ar avea montate panouri OLED.

Un aspect interesant al acestui raport sugerează că Apple pregătește un flagship ce va fi livrat cu o diagonală de 5 inci și nu unul de 5,8 inci așa cum am știut până de curând, dar rămâne neclară problema legată de ecran. Va fi sa nu un ecran OLED sau se va merge pe un LCD TFT. Totuși, din această informație se mai poate trage o concluzie și anume, că acest model de 5 inci ar putea fi o versiune diferită față de modelul zvonit de 5,8 inci, iar în acest caz ar putea fi lansate două modele noi, cu două diagonale diferite. Indiferent, modelul ce va fi lansat în toamna acestui an va fi dotat cu o cameră duală și cu încărcare wireles, lucru ce ar veni ca o noutate pe dispozitivele iPhone.

Deși majoritatea surselor și analiștilor spun că Apple va dota noua generație de iPhone-uri cu tehnologia OLED și rămân în continuare fideli convingerilor lor, acest lucru este pentru moment în mâinile companiei Apple, pentru că nu se știe cu exactitate dacă furnizorii de panouri OLED pot face față unui număr atât de mare de comenzi pentru a onora cererea Apple.

Se așteaptă ca Apple să anunțe iPhone Edition alături de două actualizări aduse actualei generații de iPhone, denumite iPhone 7s și iPhone 7s Plus în luna Septembrie, dar flagship-ul Edition ar putea să fie disponibil pentru comandă mult mai târziu decât celelalte două dispozitive.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Macotakara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.