Home VIDEO GAMES SURVIVAL Outlast 2 Se Lansează pe 28 Aprilie pentru Xbox One, PS4 și PC

Outlast 2 Se Lansează pe 28 Aprilie pentru Xbox One, PS4 și PC

Outlast 2 Se Lansează pe 28 Aprilie pentru Xbox One, PS4 și PC
25
0

Outlast 2 Se Lansează pe 28 Aprilie pentru Xbox One, PS4 și PC

Red Barrels, dezvoltatorului jocului de groază Outlast lansat în 2013, a anunțat de curând o continuare a acestuia ce va fi disponibilă pe Xbox One, PS4 și PC.

Outlast 2 va fi un survival horror, la fel ca și prima parte, amplasat în același univers, dar cu caractere și setări diferite. Este o călătorie nouă, încâlcită, în adâncurile minții umane și secretele sale întunecate. Groaza se ridică din disperare și credință oarbă, iar Outlast 2 vă va testa credința și va împinge jucătorii spre “un loc în care să fii nebun este singurul lucru sănătos de făcut.”

Outlast 2 va costa 29,99 dolari și va fi disponibil în Statele Unite începând cu 25 Aprilie 2017, iar în Europa din 28 Aprilie 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

DEZ Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close