“Middle-earth: Shadow Of War” detalii și un prim Gameplay video

0
295
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

“Middle-earth: Shadow Of War” detalii și un prim Gameplay video

Continuarea jocului Shadow of Mordor a fost anunțat săptămâna trecută în timpul Game Developers Conference (GDC), se va numi Middle-Earth: Shadow of War, iar astăzi, pentru prima dată după anunțul în sine, dezvoltatorul jocului Monolith Productions a dezvăluit mai multe detalii printr-un video de 16 minute în care putem vedea jocul în toată acțiunea sa.

Talion se întoarce, iar de această dată este comandantul unei întregi armate de orci, cu care pornește atacurile spre Middle Earth, pe jos și chiar pe dragoni zburători, într-o lume cu un domeniu de aplicare mult mai mare.

Jocul are stabiltă acțiunea între evenimetele din The Hobbit și The Lord of the Rings și promite o “lume mult mai bogată și mai personală” pentru Shadow of War. Jucătorii se pot aștepta să vadă “eroi epici și bandiți”, precum și “locații iconice, tipuri de inaici originali, mai multe personalități, precum și o nouă serie de personaje cu povești nespuse.”

Middle-Earth: Shadow of War va fi lansat în această vară, mai exact pe 22 August în Statele Unite și pe 25 August în Europa și va fi disponibil pe Xbox One, PS4 și PC. În plus, titlul va fi un Xbox Play Anywhere, adică cumpărând o copie digitală pentru Xbox sau Windows 10 va putea fi accesat pe oricare dintre cele două platforme. Shadow of War va fi disponibil și pe Project Scorpio care va fi lansat la finalul acestui an.

Jocul va fi disponibil și într-o ediție specială, Mithril Edition of Shadow of War, care va costa 300 de dolari și va include un pachet format dintr-o statuie de 30 centimetri, care descrie lupta dintre Tar-Goroth Balrog și un Carnan Drake, o grămadă de DLC-uri și un story expansion.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.