Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

0
16851
Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen încorporată în sistemul său de operare. Deși instinctul ar fi să blamăm compania Apple pentru lipsa acestei opțiuni, trebuie să știți că există legi care împiedică aceste înregistrări ale convorbirile telefonice, valabile în numeroase țări din întreaga lume.

Cu toate acestea, există uneori nevoia de a înregistra o convorbire telefonică, iar lipsa funcției din iPhone vă poate îndruma spre App Store în căutarea unei aplicații care să facă acestă muncă pentru voi. Aici veți avea surpriza să descoperiți foarte multe aplicații care spun că fac acest lucru, dar dintre toate acestea am ales special pentru voi câteva dintre cele mai bune aplicații pentru înregistrarea unui apel vocal.

TapeACall Pro

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

TapeACall este una dintre cele mai frumoase aplicații din această categorie, dar nu doar la acest capitol stă bine, ci și în materie de funcționalitate. Aplicația nu înregistrează doar apelurile primite, ci are capacitatea de a înregistra și orice apel efectuat la fel de bine.

Nu există vreo limită pentru numărul apelurilor înregistrate sau pentru durata acestora—varianta gratuită a aplicației are o limită stabilită pentru primele 60 de secunde—iar apelurile înregistrate pot fi accesate în diferite feluri: se pot descărca pe computer, se pot trimite prin email sau prin SMS.

În timpul unei convorbiri, utilizatorul este avertizat din când în când printr-un beep care îi amintește că este înregistrată convorbirea. TapeACall este o aplicație destul de scumpă, dar pentru cei 10 euro, vă puteți folosi de ea oricând, fără alte costuri suplimentare sau reclame în aplicație.

9,99€ –  App Store

 Call Recorder Unlimited

Call Recorder Unlimited este în esență o aplicație gratuită, doar că pentru a beneficia de toate avantajele ei este nevoie să achitați o taxă lunară de 3 euro. Abonamentul va fi reactivat lună de lună prin contul personal de iTunes și poate fi menținut atâta timp cât vă este necesar, putând fi dezactivat oricând. Prin această taxă lunară veți beneficia de înregistrarea unui număr nelimitat de apeluri, fără limită de timp pentru fiecare dintre acestea și veți avea acces la toate înregistrile salvate, oricând. Salvările sunt urcate automat într-un spațiu nelimitat din cloud oferit gratuit de aplicație.

Free (2,99€ / lună) –  App Store

Call Recorder – IntCall

Call Recorder – IntCall este o altă aplicație care permite și înregistrarea apelurilor efectuate. Aplicația se poate descărca gratuit și oferă un bonus în materie de credite tututor utilizatorilor noi și un apel gratuit penru test care să demonstreze capacitățile acestei aplicației. Aplicația nu are tocmai cel mai drăguț design, dar ca și funcționalitate oferă suficient de multe lucruri și toate acestea pot fi controlate prin creditul cumpărat direct din aplicație (de la 1 dolar și până la 50 de dolari).

Free (IPA)-  App Store

Automatic Call Recorder Pro

Automatic Call Recorder este o aplicație grozavă pentru înregistrarea automată a tuturor apelurilor, internaționale sau locale, primte sau efectuate. La fel ca majoritatea aplicațiilor de acest gen și aceasta oferă un număr nelimitat de apeluri ce pot fi înregistrate, cu durată nelimitată pentru fiecare dintre ele și posibilitatea de a transfera înregistrările prin SMS, Facebook, Twitter sau email. Toate apelurile sunt taxate în funcție de țară și prețul plătit este în monede virtuale ce pot fi cumpărate oricând din aplicație.

4,99€ (IPA) –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.