Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

0
688
Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

Codemasters a anunțat astăzi că Dirt 4 va fi disponibil într-o ediție specială special edition și într-o ediție numită day one edition. 

Day one edition, va include jocul bază, o pictogramă specială Founder, o mașină exclusivă în varianta Hyundai R5 de raliu și un eveniment unic. Despre acest evenimet nu se știe decât că este concentrat pe Hyundai și va fi disponibil doar din 9 și până pe 11 Iunie. Deși Dirt 4 nu a avut stabilită o dată exactă pentru lansare, deducem din această informație că jocul se va lansa la începutul lunii Iunie.

Cât despre special edition, aceasta va veni în două formate. Amândouă vor include day one edition și un pachet ce va include “unique team offer, staff, and facilities bonuses.” Unul dintre formatele edițieie speciale vine într-o carcasă standard, în timp ce celălalt va fi livrat într-o carcasă din oțel în formă de carte și va fi disponibil doar în anumite magazine și la anumiți retaileri.

Împreună cu această știre, Codemasters a lansat și un trailer pentru Dirt 4 în care vorbesc despre noua caracteristică a jocului Dirt 4 Your Stage, atât membri din echipa de dezvoltare, cât și foști piloți de raliu.

“Your Stage este ceva la care am muncit încă de la lansarea lui Dirt 3 în 2011,” a explicat chief game designer Paul Coleman. “Acesta permite jucătorilor să genereze aproape o infinitate de etape variate, la toate locațiile de raliu din Dirt4. Este extrem de simplu să creezi o astfel de etpă, dar, în spatele scenei, avem o serie extrem de complexă de reguli și algoritmi care pun cap la cap aceste etape. Your Stage crează o varietate atât de mare de etape, încât unele dintre ele poate că nu au mai fost create niciodată și acestea sunt absolut grozave de încercat.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: dirt4game

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.