Noul Mitsubishi Eclipse Cross 2018, primele poze înainte de lansarea de la Geneva

0
620
Noul Mitsubishi Eclipse Cross 2018, primele poze înainte de lansarea de la Geneva

Noul Mitsubishi Eclipse Cross 2018, primele poze înainte de lansarea de la Geneva

Mitsubishi a făcut publice primele poze cu noul SUV compact Eclipse Cross, înainte cu o săptămână de lansarea internațională din cadrul Salonului Auto de la Geneva 2017.

Eclipse Cross vine ca primul SUV compact de când compania se află sub tutela Nissan, deși modelul a fost proiectat cu mult înainte de acest parteneriat, fiind o versiune de producție construit după conceptul XR-PHEV.

Partea frontală a Eclipse Cross adoptă stilul caracteristic Mitsubishi, cu o grilă frontală impunătoare aflată între cele două faruri de ceață și semnalizatoare foarte mari, având fauri alungite grupate câte două și trasate de luminile de zi cu tehnologia LED. Spatele, inspirat parcă de la Toyota C-HR sau Honda Civic, este dotat cu lămpi LED ce împart în două parbrizul din spate al SUV-ului. Plafonul este înclinat spre partea din spate și are în terminație un eleron, contribuind astfel la aspectul sportiv al mașinii.

Imaginile nu sunt disponibile și din iteriorul mașinii, dar se spune că are un panou de bord orizontal, cu rame metalice argintii și scheme de culori în negru și argintiu creând un interior rafinat. Eclipse Cross vine cu un head-up display, un sistem infotainment sub forma unei tablete și sistem de conectare și afișare Smartphone Link Display Audio cu suport Apple CarPlay care poate fi accesat folosind un touchpad controller montat pe consola centrală.

Mitsubishi Eclipse Cross este poziționat între ASX și Outlander, fiind un concurent direct pentru Nissan Qashqai. Acest SUV compact va fi propulsat de un nou motor turbo pe benzină cu injecție directă de 1,5 litri, care funcționează împreună cu o cutie de viteze automată CVT cu 8 rapoarte, ce poate fi folosită și manual în modul Sport. Mai există și o motorizare turbo diesel de 2,2 litri common rail cu injecție directă, despre care se spune că a fost modificată special pentru Eclipse Cross, făcând pereche cu o nouă cutie de viteze automată cu 8 rapoarte.

Eclipse Cross vine cu un sistem de transmisie controlat electronic și tracțiune integrală, care alimentează necesarul de cuplu către roțile din spate, în funcție de fiecare situație și de suprafața de drum pe care rulează mașina. Mai mult decât atât, sistemul integrat Super All-Wheel Control pentru dinamica vehiculului încorporează Active Yaw Control, care utilizează unghiul de virare, viteza de rotați și informațiile despre viteza roții, comandă cuplul și forța de frânare pentru a determina comportamentul de operare al șoferului și comportamentul mașinii, administrând necesarul de cuplu și forța de frânare pe axa din spate, “comportându-se ca și cum șoferul dorește acest lucru.”

Mitsubishi Eclipse Cross 2018 va fi disponibil spre vânzare în Europa începând din această toamnă, înainte de a ajunge în Japonia, America de Nord, Australia sau alte regiuni, în timp ce prețurile și alte specificații vor fi anunțate mai devreme.

UPDATE: Poze noi adăugate în 8 Martie 2017

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.