Produsele Withings vor trece sub numele Nokia din această vară

0
396
Produsele Withings vor trece sub numele Nokia din această vară

Produsele Withings vor trece sub numele Nokia din această vară

Nokia a cumpărat compania Franceză de sănătate și fitness Withings cu 191 milioane de dolari, iar din această vară brandul Withings va dispărea de pe piață fiind înlocuit în totalitate cu Nokia. Astfel toate smartwatch-urile, cântarele și camerele de securitate home vor purta de acum în colo numele noului proprietar. O rebrănduire oarecum normală, ținând cont de dornița Nokia de a se afirma pe piața purtabilelor fitness.

Pe lângă stilul HealthKit și produsele de larg consum, Withings a deținut și o strategie numită “WellCare”, care presupune urmărirea activităților fizice ale consumatorilor, date de o importanță semnificativă pentru domeniul medical.

Rebrănduirea va include și o actualizare a plicației Health Mate, care este un software special pentru dispozitivele Withings, unde se pot vedea în detaliu activitățile fizice zilnice, greutatea sau presiunea arterială. Nokia a declarat că se va ocupa atât de design-ul acestei aplicații, dar va încerca totodată să îmbunătățească experiența utilizatorilor printr-o conectare mult mai ușoară cu dispozitivele și o partajare a progresului cu prietenii.

Nokia testează în momentul de față câteva programe de antrenamente speciale, care se vor extinde pe o perioadă de opt săptămâni și care vor cuprinde planuri personalizate pentru fitness și sănătate. În același timp, se lucrează și la o Platformă de Îngrijire a Pacientului dedicată exclusiv domeniului medical. Această platformă va permite personalului medical să monitorizeze de la distanță sănătatea pacienților și să intervină în cazul în care apar semne înrgijorătoare legate de sănătatea acestora.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: engadget

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.