Home ANDROID Sportivul Huawei Watch 2 disponibil în trei culori

Sportivul Huawei Watch 2 disponibil în trei culori

Sportivul Huawei Watch 2 disponibil în trei culori
35
0

Sportivul Huawei Watch 2 disponibil în trei culori

Aceeași sursă care anunța în Ianuarie noul Huawei Watch 2, ne prezintă mai multe imagini cu acest purtabil și reconfirmă data prezentării produsului în cadrul Mobile World Congress din Barcelona în luna Martie.

Aflăm că Huawei Watch 2 va fi disponibil în două versiuni, au nume de cod Leo și vor rula Android Wear 2.0. Purtabilele cu accent sportiv vor fi disponibile în trei culori, păstrează același aspect rotund ca și generația anterioară Huawei Watch, dar cu un diametru de 42 milimetrii și un ecran de 1,4 inci cu afișaj în stil clasic. Watch 2 va fi disponibil fie cu curea din piele sau din oțel inoxidabil și va putea fi ales dintre culorile black, orange și un gri pătat.

 

Huawei Wach va dispune de cel puțin o caracteristică majoră, deși opțională: conectivitatea celulară. Adică, o versiune cu cititor de SIM integrat care va activa conexiunea de date mobile atunci când ceasul se va afla în afara ariei unei rețele wireless sau a unui smartphone împerecheat, fiind capabil să primească și să efectueze apeluri vocale.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: vb

DEZ Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close