Campusul Apple se va numi Apple Park și Se va Deschide în luna Aprilie

0
266

Campusul Apple se va numi Apple Park și Se va Deschide în luna Aprilie

Acum mai bine de un an puteam vedea cum decurg lucrările la Apple Campus 2, o clădire gigantică în formă de navă spațială construită în orașul natal Cupertino, California. Lucrările la acest nou sediu Apple au început în Decembrie 2013, iar de atunci și până în prezent fanii și tot felul de curioși au acordat suficientă atenție acestei structuri, filmându-se foarte multe clipuri video cu drone care au adunat sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Compania a anunțat ieri că acest campus va fi deschis angajaților începând cu luna Aprilie și că clădirea și tot ce cuprinde acest campus se va numi Apple Park. Apple va trebuie să mute în noul sediu 12.000 de angajați, lucru care necesită ceva timp, estimând că ar putea dura mai mult de șase luni, în timp ce unele amenajări și construcții la anumite clădiri din Apple Park nu vor putea fi terminate până la vară. Investiția totală pentru acest nou campus este estimată la 5 miliarde de dolari și a fost unul dintre ultimele lucruri la care Steve Jobs a lucrat când era la Apple, înainte de a deceda în anul 2011.

Unul dintre spațiile noului Park va purta numele fondatorului și fostului CEO Apple, Steve Jobs, iar în acest spațiu—Steve Jobs Theater—vor avea loc toate evenimentele și lansările de produse care au loc în momentul de față în centrul de conferință Town Hall din campusul principal aflat pe strada Infinite Loop. Steve Jobs Theater va fi deschis publicului undeva spre sfărșitul acestui an și va avea 1000 de locuri pe scaune în comparație cu cele 300 disponibile în Town Hall. Probabil că de acum în colo majoritatea produselor sale vor fi prezentate și lansate în cadrul acestui Park, în sala Steve Jobs Theater, nemai fiind nevoiți să închirieze spații scumpe în centrul orașului San Francisco. Deja am putut observa schimbări în acest sens, prin faptul că Apple a mutat Worldwide Developers Conference mult mai aproape de centrul său, în San Jose după foarte mulți ani în care evenimentul a avut loc în Centrul Moscone din San Francisco.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: apple

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.