Strava Lansează Suport Complet pentru GPS-ul din Apple Watch Series 2

0
353
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Strava Lansează Suport Complet pentru GPS-ul din Apple Watch Series 2

Strava, una dintre cele mai populare aplicații utilizată de alergătorii, cicliștii și înotătorii din întraga lume, a fost actualizată și oferă acum suport complet pentru Apple Watch Series 2.

Strava a venit în sprijinul utilizatorilor popularei aplicații și în același timp posesorilor de Apple Watch Series 2, oferindu-le posibilitatea să iasă la o alergare fără a mai fi nevoiți să care iPhone-ul după ei. Suportul vine odată cu versiunea 5.13.0 și folosește în totalitate senzorul GPS integrat în Apple Watch Series 2, astfel în cât utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să aibă în permanență cele două dispozitive împerecheate pentru ca Strava să folosească GPS-ul iPhone-ului în antrenamentele lor. Șeful departamentului de Integrare Strava, Mateo Ortega, a declarat că acesta a fost doar un “prim pas” din planurile pentru suportul și compatibilitatea cu Apple Watch 2.

Cercetările și feedback-ul sportivilor conduce adesea la caracteristici și integrări noi în Strava. Suntem încântați să adăugăm și acest dispozitiv în lista noastră tot mai mare de dispozitive compatibile și să vedem acest lucru ca un prim pas în furnizarea unei experiențe excelente pentru sportivii ce folosesc Strava și Apple Watch Series 2. Sportivii se pot aștepta de acum în colo la actualizări continue, pentru că ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pe un Ceas.

Utilizatorii se pot aștepta ca aplicația Strava de pe watchOS să țină evidența unor serii de valori ce vor fi afișate direct la încheietura mâinii, incluzând pulsul, timpul, distanța și viteza.

Prin aceast suport complet, Strava se alătură unui grup restrâns de aplicații care suportă funcționalitatea GPS de pe Apple Watch Series 2, iar printre acestea se numără, Runkeeper și Nike+ Run Club.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: macrumors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.