Noul Hyundai i30 Wagon va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva

0
430

Noul Hyundai i30 Wagon va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Hyundai va prezenta în luna Martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noua generație de i30 Wagon.

Modelul în formă de hatchback, cu cinci uși este mai lung cu 245mm de cât modeul normal hatchback, având un spațiu mult mai mare pentru portbagaj, în timp ce ampatamentul rămâne la fel, 2.650mm. Astfel, volumul portbagajului ajunge la 602 litri față de 395 pentru versiunea scurtă și la 1.650 litri atunci când scaunele spate sunt rabatate. Prin acest volum, Hyundai i30 Wagon întrece concurența, fiind peste VW Golf, Opel Astra sau Ford Focus Wagon.

Hyundai oferă trei motorizări turbo pe benzină, printre care un motor de 1.0 litri și 118CP în trei cilindri și un motor de 1.4 litri și 138CP în patru cilindri și trei versiuni diesel ale motorului de 1,6 litri Hyundai, de 94CP, 108CP, respectiv 131CP. Toate versiunile vor fi echipate cu o cutie de viteze manuală în șase rapoarte, iar opțional, se poate alege o cutie de viteze automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. Indiferent de versiunea de echipare și motorizare, i30 Wagon va avea doar tracțiune frontală.

Hyundai i30 Wagon va fi disponibil pe piața din Europa începând cu a doua jumătate a anului.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.