Zvon: patru noi modele de iPad Pro, iPhone SE de 128GB și iPhone 7 în culoarea Roșu

0
219

Zvon: patru noi modele de iPad Pro, iPhone SE de 128GB și iPhone 7 în culoarea Roșu

Un website destul de credibil din Japonia, a relatat faptul că Apple se pregătește de un eveniment media în luna Martie, în care vor fi anunțate noi actualizări hardware aplicate dispozitvelor sale existente pe piață. Conform publicației Japoneze, Apple va adăuga o versiune de 128GB modelului iPhone SE, pe lângă celelate versiuni de 16 și 64GB.

Tot în cadrul acestui eveniment, Apple ar putea lansa și noua culoare Red pentru modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus lansate în toamnă, culoare despre care s-a mai vorbit și în trecut.

În relatări anterioare, publicația Japoneză a specificat că viitoarele iPad Pro-uri vor veni în patru dimensiuni diferite pentru ecran: 7,9 inci, 9,7 inci, 10,5 inci și 12,9 inci, sugerând că modelul de 7,9 inci va fi de fapt un înlocuitor al modelului entry-lever iPad mini 4. Totodată, modelul de 10,5 inci va avea acceași mărime ca și actualul iPad Pro de 9,7 inci, doar că ecranul va fi din margină în margină, rezultând o diagonală de 10,5 inci și că acest model nu va fi disponibil decât din luna Mai a anului curent.

Nu în ultimul rând, evenimentul care în momentul de față este doar un zvon, ar putea aduce și noua linie de curele pentru Apple Watch pentru sezonul de Primăvară, curele ce ar putea fi disponiblie undeva spre sfărșitul lunii Martie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Via: redmondpie
Sursă: macotakara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.