GreedFall, Un RPG marca Spiders în Curând pe Xbox One, PS4 și PC

0
361
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

GreedFall, Un RPG marca Spiders în Curând pe Xbox One, PS4 și PC

GreedFall este cel mai recent RPG de la Spiders, dezvoltatorii futuristului RPG The Technomancer, prezentat pentru moment doar sub formă de trailer. Jocul va fi disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 și pe PC și are o acțiune ce se petrece într-o ambianță plină de magie din secolul al XVII-lea. După cum se poate observa în acest trailer, GreedFall își propune o unitate vizuală unică, inspirată de arta Barocă a secolului al XVII-lea din Europa, ilustrând un cadru grandios în culori calde și nuanțe discrete de colori închise.

Jocul te trimite să explorezi la picior o nouă și proaspătă lume, alături de mulți alți coloniști, mercenari și vânători de comori, pe o insulă în care mustește magia și pe care umblă tot felul de zvonuri căre urmează să fie umplute de bogății și secrete pierdute. O călătorie grandioasă, plină de mister te urmărește în timp ce te trezești în mijlocul tensiunilor tot mai mari dintre coloniștii invadatori și localnici protejați de ființele supranaturale—exprimări ale magiei pământești petrecute pe insluă.

Cu un puternic accent pe identitatea unui RPG de bază, GreedFall primește experiența echipei Spiders în construirea de lumi complicate pline de mistere de descoprit, țesută cu interacțiuni profunde între caractere și oferind jucătorilor o libertate aparte de realizare a questurilor și a obiectivelor, printr-o multitudine de metode—prin lupte, dar și prin diplomație, prin înșelătorie sau prin hoție. Insula din GreedFall este cu siguranță vie, o lume într-o continuă evoluție. Acțiunile tale, de la alegeri aparent banale către cele mai importante decizii politice, vor influența și vor afecta cursul jocului, la fel cum va afecta relațiile dintre diferitele facțiuni stabilite pe insulă

Cu o dată de lansare undeva în 2018, este sigur să spunem că vom mai vedea o mulțime de informații în următoarele luni. Deocamdată, vă lăsăm să vedeți acest trailer deosebit care parcă te face să te uiți la nesfărșit.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.