Cum Să Schimbi Puterea Feedback-ului Butonului Home pe iPhone 7

0
543
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Cum Să Schimbi Puterea Feedback-ului Butonului Home pe iPhone 7

iPhone 7 și iPhone 7 Plus au un cu totul alt tip de buton Home față de restul dispozitivelor iOS. Practic nu este un buton, ci un senzor numit Taptic Engine ce se află dincolo de ceea ce ochiul ar putea spune că este un buton fizic, integrat în placa de bază transmițând și simulând atingerile. Acesta nu se mișcă deloc așa cum se întâmplă cu un buton obișnuit de iPhone, dar nu că ar fi un lucru rău.

Noul buton Home nu doar că face iPhone-ul mult mai fiabil (teoretic, prin faptul că nu există un buton fizic nu ar trebui să ne facem griji că se va strica), dar face ca dizpozitivul să fie și rezistent la apă. Ceea ce poate nu știați despre acest buton este că acesta poate fi personalizat; puteți modifica puterea feedback-ului haptic pentru a face ca apăsările să fie mult mai bine simțite.

Iată cum puteți modifica puterea și feedback-ul butonului Home.

Poate că ați observat că atunci când setați pentru prima dată un iPhone 7 sau 7 Plus nou, Apple oferă trei opțiuni de feedback diferite. Cel mai probabil ați selectat varianta implicită — numărul 2 — rapid și ați trecut peste acest pas, fără a vă da seama că noul iPhone oferă mai multe variante. Nici o problemă, pentru că vă puteți întoarce oricând înapoi la aceste setări.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Intrați în General.
  • Iar apoi selectați secțiunea Home Button.
  • De aici selectați una dintre cele trei opțiuni disponibile.
  • Apăsați pe butonul Home pentru a simți efectul. Numărul 1 reprezintă cel mai slab nivel de putere, numărul 3 maximul, iar numărul 2 este undeva între cele două.

După ce ați ales opțiunea preferată, apăsați pe Done și aceasta va fi salvată. De acum în colo, iPhone-ul vostru va transmite acest efect haptic prin butonul Home.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.