WWDC 2017 programat pe 5 Iunie. Noutăți Apple pentru iOS, watchOS și macOS

0
202

WWDC 2017 programat pe 5 Iunie. Noutăți Apple pentru iOS, watchOS și macOS

În fiecare început de vară suntem obișnuiți să vedem un eveniment de prezentare Apple pentru actualizările și noutățile ce vor fi aduse sistemelor sale de operare.

Conferința WWDC din acest an este programată pe data de 5 Iunie și până pe 9 Iunie și va avea în prim plan iOS 11, watchOS 4 și macOS. Evenimentul are loc în McEnery Convention Center din San Jose după o pauză de 15 ani, timp în care Apple a organizat evenimentele în mare parte în orașul San Francisco, în centrul Moscone.

Cu ocazia acestui eveniment, există o șansă ca Apple să prezinte și noua linie MacBook Pro sau o nouă line de MacBook-uri.

Protivit comunicatului de presă Apple, evenimentul este dedicat în mare parte dezvoltatorilor de aplicații, inspirându-i să-și transforme pasiunile în noi și grozave inovații, de care să ne putem bucura pe dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV și Mac.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.