Trek Émonda, Bicicleta Complet Personalizată a lui Alberto Contador

0
679

Trek Émonda, Bicicleta Complet Personalizată a lui Alberto Contador

Trek a personalizat o versiune a bicicletei Émonda în onoarea succesului lui Alberto Contador în Marile Tururi.

Proaspăt intrat în echipa Trek-Segafredo, Alberto Contador a primit un cadou din partea producătorului American de biciclete, un model Émonda complet personalizat pentru a-i onora succesul și pentru a-i arăta că este un ciclist respectat în noua sa echipă de World Tour.

Sezonul 2017 pentru Alberto Contador a început pe 15 Februarie, în Vuelta a Andalucía (Turul Andaluziei), unde acesta concurează pentru prima dată în echipamentul echipei Trek-Segafredo.

Spectaculoasa bicicletă este pictată într-o schemă Grand Tour Celebración, “celebrând cariera strălucritoare a acestui atlet extraordinar”. Momentele particulare sunt evidențiate prin culorile galben, roz și roșu pe tubul principal, pe tubul superior și furca față. Aceste culori au fost alese în mod specific, ele reprezentând cele trei culori ale tricourilor de lider purtate de către Cotador în fiecare dintre curse. Culoarea bicicletei este albă, portrivită cu jantele speciale Bontrager negru cu alb.

Ce spune Alberto Contador despre noua sa bicicletă: “este o bicicletă care îmi place foarte mult. Am vrut ca bicicleta mea să aibă o culoare predominant albă și pe această bază s-a lucrat la ea. Am cerut ca designul să reflecte victoriile mele în cele trei mari tururi, prin culorile celor trei tricouri.” Pentru cei nu știu, Alberto Contador are o mare problemă cu culoarea negru, considerând că aceasta îi aduce ghinion pentru simplul fapt că a avut câteva accidente neplăcute pe biciclete pe care predomina culoare negru.

Pe bicicletă se pot observa câteva desene aplicate pe lungimea tubului șeii, reprezentând Turnul Eiffel din Paris, Franța, Piața Duomo din Milano, Italia și Piața Cibeles din Madrid, Spania. Plus un desen care reprezintă Pinto, orașul natal a lui Contador din Spania. El spune că toate sunt unite de un motto pe care îl are întotdeauna în minte atunci când se află într-o cursă: “Querer es poder”, sau “Unde există voință, există și o cale”.

Alberto Contador este unul dintre cei șase cicliști care au câștigat toate cele trei Mari Tururi în cariera sa; Turul Franței, Turul Italiei și Turul Spaniei. Singurul concurent activ care a câștigat toate cele trei tururi este italianul Vicenzo Nibali (Bahrain-Merida).

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.