Opel Insignia Grand Sport are un preț de pornire de 25.940 Euro

0
962
Opel Insignia Grand Sport are un preț de pornire de 25.940 Euro

Opel Insignia Grand Sport are un preț de pornire de 25.940 Euro

Opel a lansat pe data de 17 Februarie noul Isignia Grand Sport și Sport Tourer pe piața din Germania, urmând ca în foarte scurt timp să fie dispobonibil și în alte țări.

Noul model este disponibil pentru comandă în varianta sedan Isignia Grand Sport cu un preț de pornire de 25.940 euro, în timp ce varianta wagon, Sport Tourer va avea un preț de pornire de 26.940 euro.

Deși nu au fost divulgate până la această oră toate opțiunile ce pot fi adăugate pe aceste două versiuni și nici prețurile aferente, vă aducem amite că automobilul va fi vândut și sub brandul de Vauxhall în Marea Britanie, Holden Commodore în Australia și Buick Regal în Statele Unite. Toate aceste versiuni împărtășesc aceleași tehnologii, diferențele apărând doar la motorizări.

Pentru piața din Europa, portofoliul motorizărilor include un motor pe benzină tubo de 1,5 litri ce dezvoltă 138 CP, respectiv 163 CP. Despre acest nou motor se spune că va reduce consumul de combustibil cu până la 3 procente în comparație cu motorizarea mai veche 1,6 litri turbo. Celălalt motor disponibil este un mult mai potent de 2,0 litri turbo, ce dezvoltă 256 CP și 400 Nm. Acesta va fi cuprinde o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte și un sistem de tracțiune integrală.

Lista motorizărilor va fi completată de un motor diesel de 1,6 litri ce produce 108 CP sau 134 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte și un motor mai mare, de 2,0 litri diesel ce produce 168 CP.

În Australia, Insignia Grand Sport sub numele de Holden Commodore va include o motorizare de vârf de 3,6 litri V6, cu 308 CP (230 kW) și o transmisie automată cu nouă viteze și tracțiune integrală. Acceași motorizare va fi disponibilă și în Statele Unite pe Buick Regal Tourx.

 

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.