Skate 3 intră de astăzi în lista Jocurilor Gratuite EA Access pentru Xbox One

0
760
Skate 3 intră de astăzi în lista Jocurilor Gratuite EA Access pentru Xbox One

Skate 3 intră de astăzi în lista Jocurilor Gratuite EA Access pentru Xbox One

Luna trecută EA anunța că Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge vor fi adăugate ca jocuri gratuite prin EA Access. Primul joc din cele enumerate atunci a sosit, este vorba de Skate 3.

Skate 3 este un joc de pe Xbox 360 ce poate fi jucat pe Xbox One prin programul de compatibilitate și nu are nevoie de prea multă prezentare. Este un joc cu și despre pasionații de skateboarding, un fel de Tony Hawk Pro Skater, dar cu posibilitatea de a-ți face o întreagă echipă și chiar un business din skateboarding. În rest este vorba de multe sărituri și trucuri, pe circuite de toate felurile, de la clasicele ovale la circuite stradale și multe altele în competiții și single player.

Pentru cei ce nu știu, EA Access este un abonament oferit de Electronic Arts tuturor utilizatorilor de console Xbox One. EA Acces oferă peste 30 de jocuri gratuite pe totată perioada serviciului și este disponibil și pentru PC sub numele de Origin Access. Abonamentul lunar costă 5 dolari, iar cel anual 30 dolari și pentru această sumă abonații pot juca oricând orice joc dintre cele disponibile gratuit, la care se adaugă tot timpul noi titluri. Tot prin acest serviciu se pot juca pentru câteva ore titlurile EA chiar înainte de lansare. Un alt beneficiu al serviciului este o reducere de 10 procente pentru abonați, ce se aplică pentru toate jocurile companiei.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.