Planet of the Apps: Un Show Apple Cu și Despre Aplicații – în curând prin Apple Music

0
212

Planet of the Apps: Un Show Apple Cu și Despre Aplicații – în curând prin Apple Music

Proiectul Planet of the Apps al celor de la Apple este un show de televiziune despre aplicații și despre talentații creatori din spatele acestora. Proiectul este declarat ca ceva “foarte inspirațional” și este foarte aproape de lansare.

Planet of the Apps a primit indicații de la alte show-uri TV consacrate, ca Shark Tank sau The Voice și pentru ca filmările să poată începe au fost trimise peste 100.000 de aplicații către producătorii show-ului, dintre care doar 100 au fost selectate.

Emisiunea va avea un mod “foarte unic” prin care dezvoltatorii își aduc aplicațiile lor în show, iar acestea nu vor trece doar printr-o simplă judecată din partea arbitrilor emisiunii așa cum se întâmplă în American Idol de exemplu. Show-ul se vrea a fi unic, plin de culoare și oameni frumoși din show-bizz-ul internațional, avându-l ca gazdă și pe nimeni altul decât DJ Zane Lowe.

Concurenții vor avea la dispoziție 60 de secunde să le explice judecătorilor ideea lor în timp ce coboară pe o scară rulantă. Odată ajunși la capătul scării, judecătorii vor glisa degetul spre stânga sau dreapta pe iPad-ul lor pentru a arăta interesul sau dezinteresul lor pentru dezvoltator.

Dezvoltatorul care va ieși câștigător în acest show va primi o finanțare de pâna la 10 milioane de dolari și va beneficia de o plasare featured în Apple App Store pentru o perioadă bună de timp.

Eddy Cue, Senior Vice Președinte Apple responsabil de internet software, servicii și ofertele majore de conținut, a urcat aseară pe scena conferinței Code Media și profitând de ocazie, a prezentat primul trailer oficial pentru Planet of the Apps.

Planet of the Apps este o coproduție Apple și Propagate Content prin Ben Silverman și Howard Owens.

Defapt, Silverman a conceput acest show împreună cu partenerii săi cu mult timp înaite ca Apple să știe ceva despre acest proiect. Aceștia au discutat despre acest posibil show cu cele mai mari nume din producția TV, când Apple și-a exprimat pur și simplu interesul pentru acest proiect în timpul unei întâlniri cu will.i.am, care nu avea nici o legătură cu acest proiect.

Show-ul va fi difuzat în fiecare săptămâna și nu va conține nici un fel de reclamă.

Începând din această primăvară, Planet of the Apps va fi acompaniat de o aplicație de streaming pentru iPhone de sine stătăroare, aceasta permițându-le utilizatorilor să poată urmări atât episodul curent cât și episoadele trecute ori de câte ori doresc și în orice moment, a declarat Silverman.

Printre ajutoarele acestui show vor face parte câțiva consilieri celebrii, ca actrița și modelul Jessica Alba, actrița Gwyneth Paltrow, personalitatea din lumea internetului și antreprenorul Gary Vaynerchuck, muzicianul William Adams aka will.i.am și mulți alții.

Planet of the Apps va începe din luna Aprilie exclusiv prin Apple Music.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: Recode
via: iDownloadBlog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.