Jocul de Groază “The Town of Light” Ajunge pe Xbox One și PS4

0
554

Jocul de Groază “The Town of Light” Ajunge pe Xbox One și PS4

Studioul editorilor de jocrui video LTA.it împreună cu echipa Wired Production au anunțat jocul psihologic de groază The Town of Light (Orașul Luminii) pentru Xbox One și PS4, joc ce va fi lansat în cursul acestui an.

În luna Februarie anul trecut, dezvoltatorul Italian și Studioul LTA.it au lansat aventura psihologică horror, The Town of Light pentru PC, fiind disponibil în toată lumea prin mai multe surse, inclusiv Steam. Narațiunea, mecanica jocului și grafica stranie au atras atenția multor jucători. La scurt timp, jocul a câștigat puțină tracțiune, iar întrebările despre vreo posibilă trecere și pe alte platforme nu au ezitat să apară.

La sfărșitul lunii trecute, Luca Dalco de la Studio LTA.it, care lucrează ca director artistic și scenarist la The Town of Light, a anunțat că jocul va fi disponibil până la sfărșitul acestui an pe ambele console, PlayStation 4 și Xbox One. Totodată spunând că este foarte încântat că acest joc va fi diponibil pe cele două console, fiind primul său joc care va ajunge aici și abia așteaptă să folosească toate resursele din noua console PS4 Pro.

“Inspirat din evenimente adevărate, acțiunea jocului The Town of Light se găsește în Azilul de Psihiatrie Volterra din Toscana, Italia. După ce a funcționat aproape un secol, azilul este închis la sfărșitul anilor 1970 ca urmare a unei legi date de guvernul Italian,” a spus Dalco. The Towh of Light pătrunde într-o serie de teme delicate văzute prin ochii protagonistului Renee, un rezident al instituției.” Deși povestea și temele menționate mai sus nu sunt potrivite pentru orice jucător, cei ce vor o aventură all-out horror vor fi cu adevărat încântați de The Town of  Light.

Alături de această știre prin care The Town of Light va ajunge pe consolele PS4 și Xbox One în viitorul apropiat a fost dezvăluit și un trailer nou pentru joc venit direct de la Studio LTA.it. Intitulat Accolades, trailerul oferă jucătorilor o perspectivă suplimentară în design-ul artistic frumos al jocului și al mediului înfricoșător al azilului. Tot în cadrul trailer-ului putem vedea câteva citate promițătoare de la criticii de jocuri, care au de spus lucruri grozave despre joc.

Cu toate că The Town of Light poate fi văzut de unii ca un joc care va atrage prea puțin atenția, se pare că buzz-ul ce se face în jurul jocului ar putea fi suficient ca jocul de groază să fie un real succes. Ar putea foarte bine să devină unul dintre cele mai bune jocuri de groază lansate în ultimii ani. Pentru moment însă, jucătorii pot doar să adauge The Town of Light listei lor de jocuri pe care abia așteaptă să le joace în 2017.

The Town of Light a fost lansat pentru sistemul de operare Windows pe 26 Februarie 2016. Jocul este programat să apară pe Xbox One și PlayStation 4 în cel de-al doilea trimestru din 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.