Cum Poți Salva Bateria unui iPhone prin Opțiunea “Fetch” și Frecvența Mail-urilor

0
755

Cum Poți Salva Bateria unui iPhone prin Opțiunea “Fetch” și Frecvența Mail-urilor

Atunci când opțiunea Push pentru email-uri este pornită, dispozitivul iOS trimite notificări pentru fiecare mail nou intrat în căsuță. Este o opțiune folositoare pentru cei care depind de mail-uri și munca lor se învârte în jurul acestora, dar pentru majoritatea utilizatorilor această setare nu este necesară.

În primul rând și cel mai importat de știut despre Push Mail este faptul că această oțiune consumă destul de mult din bateria dispozitivului, iar în al doila rând, mail-urile pot fi verificate oricând manual prin simpla accesare a aplicației Mail sau automat la o perioadă stabilită de timp. Iată cum puteți salva din consumul bateriei prin simpla setare Fetch pentru frecvența mail-urilor.

Pentru a face acest lucru e nevoie să:

  • Deschideți aplicația Settings
  • Slectați Mail.
  • Intrați în secțiunea Accounts.
  • Iar de aici în Fetch New Data.

  • De aici, dacă Push este activat, dezactivați-l.
  • Și tot de aici puteți stabili dacă doriți ca un anumit cont de mail să primească notificări Push.
  • Din secțiuna Fetch puteți stabili perioada la care dispozitivul să verifice căsuțele de mail. Aici sunt opțiuni pentru 15 Minute, 30 Minute, o oră sau Manual.

Așa cum spuneam, această modificare ajută la conservarea bateriei. Cu cât perioada este mai mare cu atât mai multă baterie este salvată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.