iPhone 8 va costa cel puțin 1000 de dolari și toatre trei modelele lansate în toamnă vor avea încărcare wireless

0
370
iPhone 8 va costa cel puțin 1000 de dolari și toatre trei modelele lansate în toamnă vor avea încărcare wireless

iPhone 8 va costa cel puțin 1000 de dolari și toatre trei modelele lansate în toamnă vor avea încărcare wireless

Noi zvonuri despre un iPhone aniversar care este așteptat să apară în luna Septembrie spun că iPhone 8, sau mai nou “iPhone X” ar putea costa puțin peste 1000 de dolari, cel puțin pentru cel mai scump model.

Nu ar trebui ca acest lucru să pară ceva ieșit din comun, ținând cont de faptul că în momentul de față iPhone-ul costă mai mult de 900 de dolari. Dacă citim rapoartele celor de la Fast Company putem vedea că vorbesc despre trecerea de la ecranele LCD la cele OLED pentru noile iPhone-uri, lucru care va implica niște costuri suplimentare de producție. Tot în acest raport se poate observa mențiunea legată de o modificare a memoriei noului iPhone, un alt factor care contribuie la creșterea costului.

Așa cum am putut vedea și în trecut, acest model reprezintă 10 ani de iPhone, lucru ce face ca mulți analiști să creadă că Apple ar putea numi acest telefon, “iPhone X”.

Zvonurile legate de acest model spun că va fi mai mare decât actualul iPhone 7 Plus, măsurând 5,8-inci, iar strategia de vânzare Apple va diferi puțin față de ce am fost obișnuiți. Așadar, pe lângă acest nou model vor fi lansate încă două modele de aceeași mărime ca iPhone 7 (4,7-inci) și iPhone 7 Plus (5,5-inci), care s-ar numi iPhone 7S și iPhone 7S Plus.

Dintre aceste trei modele, singurul iPhone care va avea ecran OLED va fi iPhone 8 (sau iPhone X), dar toate trei ar putea încorpora o tehnologie de încărcare wireless.

În plus față de noile ecrane și de mărimea noului iPhone, zvonurile sugerează că flagship-ul va avea un spate complet din sticlă, în timp ce rama laterală va fi de această dată din oțel inoxidabil, renunțându-se la aluminiu.

Cu toate acestea, poate cele mai interesante zvonuri legate de noul produs Apple sunt cele care fac referire la butonul Home, buton ce va fi plasat sub ecran pentru a rezulta o față completă din sticlă cu funcționalitate touch pe aproape toată suprafața sa. Chiar și butoanele laterale de volum și blocare ar putea fi înlocuite cu porțiuni de metal sensibile la atingere.

Până când Apple va anunța toate schimbările aplicate pe noul iPhone în toamna acestui an, nimic din cele spunse nu rămâne o certitudine. Vom vedea!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.