Colnago Lansează Bicicleta Ottanta5 care Aniversează 85 de ani pentru Ernesto Colnago

0
520

Colnago Lansează Bicicleta Ottanta5 care Aniversează 85 de ani pentru Ernesto Colnago

Data de 9 Februarie 2017 a marcat cea de-a 85-a aniversare a celebrului Ernesto Colnago, iar cu această ocazie compania a lansat o nouă bicicletă, Ottanta5.

Noua Ottanta5 este o bicicletă de șosea făcută în doar 85 de exemplare și se bazează în mare măsură pe cadrul C60—un cadru văzut pentru prima dată la Thomas Voeckler în Turul Franței 2015. Fiecare dintre cadrele celor 85 de Ottanta5 sunt realizate manual dintr-un carbon de înaltă calitate, sunt pictate într-o culoare metalică lucioasă și poartă semnătura lui Ernesto pe tubul de jos.

Ottanta5 va fi dotată cu grupsetul electronic Campagnolo Super Record EPS, va avea roți Bora Ultra 50 în timp ce ghidonul și pipa păstrează tema Ottanta5.

Prețul bicicletei nu a fost încă stabilit, dar așteptați-vă la o sumă ce va depăși 10.000 de euro.

Cu toate acestea, pentru o bicicletă din cabon realizată și pictată de mână, cu o semnătură Colnago, dotări de ultimă generație și produsă în ediție limitată, prețul nici nu mai pare atât de mare. Probabil că această ediția va putea fi văzută mai mult în garajele colecționarilor decât pe străzile murdare ale lumii.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cyclingweekly

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.