Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

0
1618
Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

Popularul media center Kodi va fi disponibil în curând pentru toți posesorii de Xbox One. Vestea vine după ce a fost confirmată de către dezvoltatorii din spatele Kodi, această trecere făcându-se și după succesul imens de care s-a bucurat software-ul în Windows Store.

În cadrul evenimentului Microsoft Windows Developer Day pentru Creators Update ce a avut loc astăzi, Microsoft a anunțat că dezvoltatorii Kodi intenționează să transforme munca lor într-o aplicație UWP perfect compatibilă. Acest lucru însemnând că imediat după ce munca este finalizată aplicația va fie disponibilă în Store-ul Xbox, în Windows Store și va fi o aplicație ce va rula pe orice platformă Microsoft.

Probabil vă aduceți aminte că în trecut Kodi s-a numit Xbox Media Center (XBMC) fiind proiectat pentru primul Xbox, putând fi instalat după ce consola era modată (jailbreak).

Mai târziu software-ul și-a schimbat denumirea în Kodi, înainte de a deveni una dintre cele mai populare aplicații de media center compatibilă cu multiple platforme. Această mișcare prin care Kodi va fi disponibilă pe Xbox One și Xbox One S, demonstrează că software-ul a devenit unul cât se poate de oficial și 100% legitim.

Nici Microsoft și nici dezvoltatorii Kodi nu spun când exact va fi mutată aplicația pe UWP și nici când va deveni compatibilă și disponibilă cu toate platformele Microsoft, incusiv cu Windows 10 Mobile.

Kodi este disponibilă gratuit și funcționează pe aproape toate sistemele de operare, Windows, Linux, macOS, Android, iOS și în curând pe Xbox One și Xbox One S.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.