Android Wear 2.0, Sistem de Operare Matur Lansat împreună cu Două Noi ceasuri LG și Disponibil pentru Multe Alte Smartwatch-uri

0
600
Android Wear 2.0, Sistem de Operare Matur Lansat împreună cu Două Noi ceasuri LG și Disponibil pentru Multe Alte Smartwatch-uri

Android Wear 2.0, Sistem de Operare Matur Lansat împreună cu Două Noi ceasuri LG și Disponibil pentru Multe Alte Smartwatch-uri

Google a lansat oficial Android Wear 2.0 — cel mai mare update pentru purtabilele ce folosesc sistemul de operare al companiei de la lansarea sa în 2014.

Android Wear 2.0 a fost a anunțat inițial de Google în Mai anul trecut, iar după luni de zile de dezvoltare a venit acum ca un sistem de operare mult mai matur, o evoluție logică am putea spune.

Actualizarea sistemului de operare include o interfață de utilizator redesenată, adăugând noi caracteristici care vor face ca ceasurile să devină mai puțin dependente de telefoane, cu un app store direct pe ceas și o tastatură integrată. Sistemul include suport pentru Android Pay și Google Assistant — asistentul vocal inteligent Google ce a debutat împreună cu telefonul Pixel.

Împreună cu această lansare au venit și primele ceasuri Google realizate în parteneriat cu LG, LG Watch Sport și LG Watch Style. Android Wear 2.0 va fi disponibil și pentru o serie de smartwatch-uri mai vechi care vor primi această actualizare undeva spre sfărșitul acestei luni. Google a declarat că fiecare producător este direct responsabil de aceste actualizări, având convingerea că toate ceasurile compatibile vor trece pe Android Wear 2.0 până la sfărșitul lunii Martie.

Iată lista completă de ceasuri care vor fi actualizate la Android Wear 2.0:

Google a declarat anterior că această actualizare depinde strict de partenerii săi și de hardware-ul folosit de aceștia în ceasurile lor. Cu toate acestea, vicepreședintele compartimentului de inginerie Google pentru Android Wear, David Singleton, a spus că el crede că nu există nici un motiv tehnic care să oprească actualizarea smartwatch-urilor cu cel mai nou software.

Moto 360, Asus ZenWatch, LG G Watch și Samsung Gear Live, toate lansate în 2014, sunt singurele ceasuri cu Android Wear care nu vor putea fi actualizate la Android Wear 2.0.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.