Acest Bentley Le Mans din 1928 ar putea aduce 7 milioane de dolari la o licitație [40+ imagini]

0
597

Acest Bentley Le Mans din 1928 ar putea aduce 7 milioane de dolari la o licitație

Dacă nu v-ați imaginat vreodată că se poate plăti pentru o mașină șapte milioane de dolari, ei bine, atât este prețul așteptat pentru acest Bentley vintage la licitația din luna Martie, din cadrul evenimentului Amelia Island Concours d’Elegance.

Așa cum v-ați dat seama, acest automobil Bentley Flying B este încărcat de istorie, fiind un model din 1928 cu un motor de 4½-Litri Le Mans Sports — facturat “ca unul dintre cele mai importante Bentley-uri existente.” Acesta are numărul de șasiu KM3088, și este denumit “Bobtail,” datorită caroseriei sale Vanden Plas.

Acesta a fost introdus de două ori în cursele Le Mans, terminând pe locul trei pe podiumul din 1929. De asemenea, terminând al doilea la cursa Brooklands Double Twelve în același an, făcându-l unul dintre cele două automobile ale singurelor două echipe de uzină ce pretindeau podiumul în acel an. Acesta a fost folosit ulterior pentru antrenamente, mai târziu fiind vândut unei persoane fizice. Acesta a stat mai bine de 40 de ani în garajul familiei Rose.

Foarte bine documentat, conservat impecabil și restaurat comblet, Bobtail este de așteptat să aducă între 6,5 și 7,5 milioane de dolari la licitația RM Sotheby ce va avea loc în perioada 10-11 Martie, în cadrul evenimentului Amelia Island Concours d’Elegance din Ritz-Carlton, insula Amelia din Florida.

Cel mai scump model clasic vândut la licitație este acest Jaguar E-Type din 1963, ce a adus 7,37 milioane de dolari în cadrul licitației Scottsdale, fiind cea mai scumpă mașină vândută la o licitație în 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.