Jawbone se retrage de pe piața purtabilelor și încearcă segmentul serviciilor medicale

0
251

Jawbone se retrage de pe piața purtabilelor și încearcă să segmentul serviciilor medicale

Jawbone, cunoscut pentru produsele sale dedicate fitness-ului UP2 și UP3, a decis să iasă de pe piața consumatorilor finali și să își îndrepte produsele către clinici și furnizorii de servicii medicale. Mișcarea vine imediat după ce compania a raportat că sunt într-o situație delicată în ceea ce privește bugetul, oprind chiar vânzările și suportul pentru produsele deja existente pe piață.

Jawbone face trecerea spre vânzarea de produse către clinici și furnizorii de servicii medicale, deoarece există o marjă de profit mai mare aici în comparație cu vânzarea directă către consumatori a purtabilelor fitness.

Există o mulțime de lucruri de învâțat despre interacțiunile dintre a fi într-o formă și condiție bună de sănătate și produsele electronice de larg consum,” a declarat o sursă apropiată companiei.

Cu toate că Jawbone a fost pe piață cu mult timp înainte ca Apple Watch să fie lansat, aceasta s-a luptat puternic să poată rămâne pe piața purtabilelor. Acest lucru nu este valabil doar în cazul Jawbone, chiar și Fitbit se străduie să rămână pe piață, achiziționând companii mai mici ca Pebble și Vector. La un moment dat au fost încercări din partea Fitbit și discuții legate de cumpărarea Jawbone, acestea însă nu au ajuns prea departe.

Din cauză că Jawbone duce lipsă de bani, compania a încercat de mai multe ori să obțină finanțare de la investitori noi și existenți, fără succes însă până la această dată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.