Quitter for Mac închide sau ascunde automat aplicațiile inactive

0
358
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Quitter for Mac închide sau ascunde automat aplicațiile inactive

Dacă ai obiceiul ca atunci când deschizi Mac-ul să deschizi automat și toate aplicațiile pe care le folosești în mod obișnuit, cu toate că nu ai nevoie de ele în permanență sau poate le deschizi și uiți să le mai închizi după ce îți termini treaba ori vrei doar să le ascunzi, pentru astfel de situații în care aplicațiile să fie ținute mai bine sub control există Quitter.

Quitter este o aplicație dezoltată de Marco Arment, un programator de la Instapaper, care nu face nimic altceva decât că îți permite să adaugi și să programezi aplicațiile pentru ca acestea să fie închise sau ascunse automat după o perioadă de inactivitate.

Astfel, dacă ai terminat lucrul cu o aplicație și uiți să o închizi sau să o lași în bară, Quitter face asta pentru tine. Adaugi aplicațiile pe rând, în special cele care le deschizi zilnic, programezi un timp de inactivitate pentru fiecare în parte, iar odată ce aplicația nu a fost utilizată în perioada stabilită, Quitter o închide automat sau o ascunde în bara de aplicații. Timpul poate fi modificat oricând, la orice aplicație, după nevoile fiecăruia dintre voi.

Principiul aplicației nu este o necesitate pentru oricine, dar dacă consideri că pierzi timpul cu anumite aplicații doar din cauză că ele sunt deschise, atunci Quitter este perfect pentru tine.

Quitter pentru Mac este o aplicație gratuită care poate fi descărcată de către oricine de pe site-ul dezvoltatorului.

Descarcă Quitter for Mac

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.