Cele Mai Importante 10 Lucruri, Sfaturi și Caracteristici ale Xbox One

0
1279

Cele Mai Importante 10 Lucruri, Sfaturi și Caracteristici ale Xbox One

Consola Xbox One este pe piață de peste trei ani de zile, iar pe lângă faptul că este un produs destinat jocurilor video este și un dispozitiv media util pentru o mulțime de alte lucruri. Xbox One poate fi folosit și vizualizarea de videoclipuri sau ca player muzical, sau de ce nu, pentru navigarea pe internet. De-a lungul timpului Microsoft a adus actualizări mai mici sau mai mari produsului și chiar o actualizare completă anul trecut, prin Xbox One S.

Este greu să ții pasul cu fiecare lucru mic pe care acest sistem îl poate face atunci când concentrarea stă mai mult pe lucruri ca jocurile video. Din această cauză vă ajutăm noi să aflați câteva lucruri pe care le puteți face cu Xbox One-ul vostru în afară de a vă juca. Iată cele mai importante 10 lucruri, sfaturi și caracteristici ascunse ale Xbox One.

1. Cum Faci Un Screenshot

Atunci când te afli într-un joc, prin apăsarea de două ori a butonului Xbox al controller-ului, poți face un screenshot al paginii curente. Poți face, după caz, acest lucru și prin apăsarea butonului Y. Dacă ai un senzor Kinect conectat la Xbox One, poți spune simplu “Xbox, take screenshot”, dar această metodă s-ar putea să nu fie atât de precisă, mai ales în situații în care timpul pentru un screenshot este limitat. Țineți minte, puteți face screenshot-uri doar în timp ce vă jucați.

2. Jocuri Gratis

Microsoft pune la dispoziție un abonament lunar care se numește Xbox Live Gold, iar printr-o sumă relativ modică (5 dolari/lună) primești în fiecare lună jocuri gratuit. Sunt disponibile două jocuri pentru Xbox One și două jocuri penru Xbox 360, dar care funcționează pe Xbox One datorită programului de compatibilitate oferit de Microsoft.

3. Controlează Xbox One de pe smartphone

Există o aplicație gratuită pentru Android și iOS care se numește Xbox (în trectut SmartGlass), iar aceasta îți oferă dreptul de a controla consola direct de pe smartphone. Practic, telefonul tău devine o telecomandă pentru Xbox One, perfectă pentru a naviga prin browser-ul web de pe Xbox și pentru multe alte lucruri istalate pe consolă.

4. Apeluri prin Skype

Microsoft oferă suport gratuit pentru apelurile vocale, apelurile video și mesajele Skype-Skype prin Xbox. Așa că, descarcă gratuit și instalează aplicația pe consolă și vorbește oriunde în lume gratuit.

5. Aplicații Fitness Gratuite

Cu aplicația Fitness de pe Xbox și cu abonamentul Xbox Live Gold, vei avea acces la zeci de programe de antrenament introductive gratuite pentru cel puțin șase luni. Programele sunt făcute de antrenori personali consacrați, ca Jilian Michaels, Tracey Anderson sau Shaun T.

6. Livestreem sesiunilor de joc

Twitch este acum în colaborare completă cu Xbox, iar cea mai nouă aplicație este construită special pentru a oferi o experiență de streaming perfectă pentru toate sesiunile tale de joc, chiar pe marele site de jocuri.

7. Upload pe YouTube

Dacă ai trecut printr-un moment unic în joc sau o poate ai avut o conversație interesantă cu cineva online, poți să încarci direct un videoclip pe YouTube, locul perfect pentru a interacționa cu comunitatea. Deschide aplicația YouTube și fă un click pe ‘Upload’ pentru a începe să încarci conținutul pe internet.

8. Crează-ți propriul Avatar

Selectează-ți profilul din partea stângă a ecranului Home, apoi alege Profile > Set Gamerpic > Make One With Your Avatar. Selectează o postură, mișcă avatarul în jurul ecranului și fă zoom in sau zoom out folosind tumbstick-urile stânga și dreapta.

9. Controlează TV-ul prin Xbox One

Mergi la Settings > Devices și selectează brandul televizorului tău. Selectează Automatic tuning și încearcă să trimiți comenzi televizorului. Poți să dai volumul mai tare sau mai încet, poți să îl pui pe mut sau chiar să îl oprești.

10. Folosește Cortana

Cortana este un asistent personal digital dezvoltat de Microsoft. Cortana poate fi folosit pentru a căuta diverse lucruri din și prin consolă, folosind keywords-uri sau comenzi vocale. Poți căuta în lista de prieteni, în achievenets-uri, în Store sau în secțiunile Comunității.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.