Huawei Watch 2, smartwatch cu Android Wear 2.0 și conexiune celulară, posibil din Februarie

0
528

Huawei Watch 2, smartwatch cu Android Wear 2.0 și conexiune celulară, posibil din Februarie

Se pare că nu doar LG lucrează la noi smartwatch-uri pentru Android Wear 2.0, ci și Huawei ar pregăti ceva în secret.

Mari companii dezvoltatoare de smartwatch-uri ca Motorola sau Samsung pare-se că lipsesc din acest peisaj, dar Huawei nu face asta și pregătește un smartwatch pe care îl denumește simplu, Huawei Watch.

Conform unei surse familiară cu planurile companiei, cea de-a doua generație de purtabile a porducătorului Chinez se spune că va adopta un aspect mult mai sportiv decât modelul anterior (vezi poza de mai sus), păstrând același aspect rotund, dar cu un diametru de 42 milimetrii și un ecran de 1,4 inci cu afișaj în stil clasic. Watch 2 va fi disponibil fie cu curea din piele sau din oțel inoxidabil.

Huawei Wach va dispune de cel puțin o caracteristică majoră, deși opțională: conectivitatea celulară. Adică, o versiune cu cititor de SIM integrat care va activa conexiunea de date mobile atunci când ceasul se va afla în afara ariei unei rețele wireless sau a unui smartphone împerecheat, fiind capabil să primească și să efectueze apeluri vocale.

Compania speră ca ceasul să poată fi privit pentru prima dată luna viitoare la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress — tot acolo unde și primul model Huawei Watch și-a făcut debutul — deși persoana ce a furnizat această informație spune că planificarea MWC nu este bătută în cuie.

Ceasurile Android Wear 2.0 ale Google sunt așteptate pe data de 9 Februarie, acestea fiind dezvoltate împreună cu LG și se vor numi LG Watch Sport și LG Watch Style.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: vb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.