Jocurile Gratuite ale lunii Februarie prin programul Xbox Live Gold, includ Project CARS și Monkey Island 2

0
241
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Jocurile Gratuite ale lunii Februarie prin programul Xbox Live Gold, includ Project CARS și Monkey Island 2

Microsoft se pregătește de Valentine’s Day și face publică lista cu titlurile jocurilor gratuite cu abonamentul Xbox Live Gold în luna Februarie.

Pregătește-te de Ziua Îndrăgostiților cu jocul Lovers in a Dangerous Spacetime pentru Xbox One, care va fi valabil începând din 1 Februarie și până pe 28 Februarie. Microsoft speră să câștige inimile player-ilor cu grafica luminoasă și frenetică și cu gameplay-ul rapid. Acțiunea jocului este simplă, echipajul tău se află într-o navă spațială rotundă, care are în jurul său mai multe turnulețe cu lasere și alte arme letale, în plus pe lângă alte dispozitive care te ajută să te deplasezi prin spațiu. Poți să pleci singur sau însoțit de până la trei prieteni, animale de companie loiale, într-o aventură spațială distractivă distrugând tot răul care îl întâlnești în cale.

Pe 16 Februarie este timpul să îți pui centura de siguranță pentru că până pe 15 Martie intri în Project Cars Digital Edition, unul dintre cele mai apreciate și realiste simulatoare de curse. Jocul are circuite aproape infinite, o gamă foarte mare de mașini de curse, un mod career și unul multiplayer online. Pachetul conține și un upgrade, Limited Edition DLC, care include cinci mașini legendare!

Perechea clasicilor de la Xbox 360 la Xbox One o fac în această lună, Monkey Island 2: Special Edition și Star Wars: The Force Unleashed.

Monkey Island: Special Edition va di disponibil din 1 și până pe 15 Februarie și reprezintă întoarcerea triumfătoare a lui Guybrush Threepwood, care își propune să demonstreze o dată pentru totdeauna că el este cel mai mare pirat care a trăit vreodată. Singurul lucru care îi stă în cale este fantoma piratului Lechcuk.

În cele din urmă, este timpul să-ți exerciți puterea absolută ca ucenic secret a lui Darth Vader în Star Wars: The Force Unleashed, din 16 și până pe 28 Februarie. Folosește Forța pentru a distruge totul în calea ta, cu puterile devastatoare și tehnicile unui maestru al sabiei luminii.

Ca întotdeauna, tilurile Games With Gold de pe Xbox 360 sunt redate pe Xbox One via programul de compatibilitate (backward compatibility) al consolei. Pentru mai multe descărcări pentru jocuri Games With Gold, verifică jocurile lunii Ianuarie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.