iOS 10.2.1 Nu Rezolvă Problemele Bateriei iPhone-ului, în schimb le Agravează

0
850
Test de baterie între iOS 10.3 și iOS 10.2.1 [Video]

iOS 10.2.1 Nu Rezolvă Problemele Bateriei iPhone-ului, în schimb le Agravează

Apple a dat drumul la iOS 10.2.1 acum trei zile, iar principalul lucru de care se ocupă în acest update este securitatea iPhone-ului și a iPad-ului. Cu toate acestea, iOS 10.2.1 nu a rezolvat vechile probleme de baterie pentru utilizatorii de iPhone și iPad, ci putem spune chiar că s-au agravat.

Apple nu are probleme cu smartphone-urile să se încingă și nici de cum să ia foc, dar în schimb are ceva probleme pe partea de autonomie, iar acest bug pare să le dea bătăi mari de cap inginerilor săi. Chiar din Noiembrie anul trecut, au fost utilizatori care au postat pe site-ul Apple Support numeroase comentarii și plângeri din această cauză, raportând autonomii mai slabe cu până la 30 de procente. S-a sperat că iOS 10.2 va rezolva această problemă dar nu s-a întâmplat așa, mai mult decât atât, iOS 10.2.1 lansat recent se pare că crează și mai mari probleme bateriei.

Foarte mulți utilizatori s-au grăbit să facă actualizarea la iOS 10.2.1 imediat ce aceasta a fost disponibilă, sperând că autonomia bateriei iPhone-urilor lor va fi îmbunătățită, dovedindu-se că rezolvarea nu a venit, iar lucrurile au revenit la vechiul bug ce reduce autonomia cu aproximativ 30 de procente

Cei mai puțin afectați de problemele trecute au fost utilizatorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Putem spune că dispozitivele aceastea au fost chiar imune la acest bug până când s-a făcut trecerea la iOS 10.2.1. La doar câteva ore distanță, mai mulți utilizatori au raportat pe Twitter cum că autonomia iPhone-urilor lor — atât 7 cât și 7 Plus — ar fi scăzut cu cel puțin 2 ore după ce au făcut update la ultima versiune de iOS lansată de Apple.

Tot ce știm este că Apple trebuie să își dea seama cât mai repede dece foarte multe modele de iPhone suferă din cauza unei autonomii scăzute și să găsească o rezolvare cât mai rapidă a acestei probleme generale, majore.

ATENȚIE! Dacă nu ai făcut actualizarea la iOS 10.2.1 până în acest moment, ar fi bine să nu te grăbești în a o face, cel puțin până când nu vom afla detalii pozitive legate de această problemă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.