Patru Jocuri Gratuite prin EA Access dezvăluite recent: Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge

0
304

Patru Jocuri Gratuite prin EA Access dezvăluite recent: Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge

Electronic Arts a adăugat în urmă cu o săptămână încă două jocuri gratuite în lista jocurilor disponibile abonaților EA Access, acestea sunt Battlefield 3 și Battlefield: Bad Company 2, ambele de pe Xbox 360, dar compatibilie cu Xbox One.

Editorul a confirmat recent că încă patru jocuri gratuite vor fi disponibile prin abonamentul EA Access până la sfărșitul anului, acestea fiind Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge.

EA nu a oferit o dată exactă cu privire la momentul în care vor fi adăugate jocurile în acest catalog și nici dacă acestea vor fi disponibile pentru utilizatorii Origin Access, versiunea pentru PC a EA Access.

De asemenea, este important de notat faptul că două dintre cele patru titluri — Skate 3 și Dead Space Ignition — sunt jocuri de pe Xbox 360 ce merg pe Xbox One via backward compatibility.

Pentru cei care nu știu: membrii EA/Origin Access primes acces la cele mai multe titluri publicate și dezvoltate de EA, împreună cu perioade de trial (în mod normal 5-7 zile) pentru cele mai noi jocuri care nici nu au fost lansate pe piață — ca de exemplu, Mass Effect: Andromeda. Totodată, abonații serviciului beneficiază de o reducere de 10 procente pentru tot conținutul digital EA. Abonamentul lunar costă 5 dolari, iar cel anual 30 de dolari. În momentul de față nu există nici o versiune de EA Access disponibilă pentru PlayStation4.

Lista completă cu jocurile disponibile prin abonamentul EA Access, care este actualizează în permanență o puteți găsi aici.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.