Patru Jocuri Gratuite prin EA Access dezvăluite recent: Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge

0
503

Patru Jocuri Gratuite prin EA Access dezvăluite recent: Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge

Electronic Arts a adăugat în urmă cu o săptămână încă două jocuri gratuite în lista jocurilor disponibile abonaților EA Access, acestea sunt Battlefield 3 și Battlefield: Bad Company 2, ambele de pe Xbox 360, dar compatibilie cu Xbox One.

Editorul a confirmat recent că încă patru jocuri gratuite vor fi disponibile prin abonamentul EA Access până la sfărșitul anului, acestea fiind Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 și Zuma Revenge.

EA nu a oferit o dată exactă cu privire la momentul în care vor fi adăugate jocurile în acest catalog și nici dacă acestea vor fi disponibile pentru utilizatorii Origin Access, versiunea pentru PC a EA Access.

De asemenea, este important de notat faptul că două dintre cele patru titluri — Skate 3 și Dead Space Ignition — sunt jocuri de pe Xbox 360 ce merg pe Xbox One via backward compatibility.

Pentru cei care nu știu: membrii EA/Origin Access primes acces la cele mai multe titluri publicate și dezvoltate de EA, împreună cu perioade de trial (în mod normal 5-7 zile) pentru cele mai noi jocuri care nici nu au fost lansate pe piață — ca de exemplu, Mass Effect: Andromeda. Totodată, abonații serviciului beneficiază de o reducere de 10 procente pentru tot conținutul digital EA. Abonamentul lunar costă 5 dolari, iar cel anual 30 de dolari. În momentul de față nu există nici o versiune de EA Access disponibilă pentru PlayStation4.

Lista completă cu jocurile disponibile prin abonamentul EA Access, care este actualizează în permanență o puteți găsi aici.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.