Interfață Nouă pentru Xbox One prin Butonul Xbox al Controller-ului din această primăvară

0
485

Interfață Nouă pentru Xbox One prin Butonul Xbox al Controller-ului din această primăvară

Microsoft a anunțat în urmă cu apoximativ o săptămână că va reproiecta încă o dată intefața Xbox One și modul de lucru al acesteia, iar primii care vor primi această actualizare vor fi membrii Xbox Insider Program.

Microsoft își propune ca modificarea să fie gata până la primăvară și actualizarea să fie disponibilă imediat tuturor utilizatorilor de Xbox One. Mike Ybarra, șeful ingineriei platformei Xbox a oferit o mică bucățică a ceea ce va urma să fie noua interfață Xbox, într-un scurt filmuleț înregistrat și postat pe YouTube de userul Jakosaur.

Conform Microsoft și în același timp susținut de filmulețul lui Ybarra, Xbox One va primi o nouă experiență când vine vorba de comutarea dintre jocuri și aplicații, precum și îndeplinirea unor sarcini comune, cum ar fi înregistrarea video și modul de interacțiune cu Cortana.

Noua interfață care va apărea la apăsarea butonului Xbox de pe controller, ne reamintește de faimoasa interfața blade de pe Xbox 360 și are ca scop principal accesarea rapidă a diferitelor secțiuni peste jocul sau aplicația deschisă deschisă deja, salvând timp jucătorilor care în teorie, nu vor să își piardă prea mult timp făcând altceva în afară de a juca jocul preferat.

În plus, Microsoft pare să înlocuiască pictograma multi-tasking cu un nou meniu Streaming de unde utilizatorii să poată să facă stream direct spre Twitch sau Beam. Beam a primit toată atenția din partea Microsoft așa cum am spus deja și nu va mai fi mult până când vom vedea gigantul software integrat în interfața Xbox.

Cu toate aceste informații aflate în ultimele zile legate de Beam 2.0 și de modificarea butonului și a interfeței Xbox One, nu putem decât să fim bucuroși, dar în același timp nerăbdători să aflăm, printr-o declarație oficială Microsoft, despre o dată exactă pentru aceste noi actualizări și modificări.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.