BMW M2 Manhart este Mai Puternic ca un Lamborghini Huracan

0
409

BMW M2 Manhart este Mai Puternic ca un Lamborghini Huracan

Lăudat de mulți și numit unul dintre cele mai bune BMW M dintre câte au existat vreodată, M2 este o mașină puternică ce are sub capotă nu mai puțin de 370 cai putere.

Cu toate acestea, Manhart crede că versiunea stoc a acestui model este pur și simplu insuficientă pentru cei mai entuziaști fani, și prin urmare, a venit cu un pachet extinst de upgrade-uri pentru motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, audcând M2 până la 630 CP și 750 Nm.

Aceste cifre au fost atinse prin modificări și upgrade-uri aduse la turbo și intercooler, prin remaparea unității de control și prin adăugrea unui sitem de evacuare sport. Pentru a putea face față noii puteri dezvoltate, tuner-ul german a modificat frânele și suspensiile cu unele KW, în timp ce la exterior i-au fost schimbate barele, cea din față primind un splitter din carbon, capota, pragurile laterale, iar pe spate i-a fost adăugat un eleron.

Jantele standard au fost schimbate cu unele de 19 inci Mahart Concave One, pe care au fost montate anvelope Michelin Cup 2 de 255/35 față și 285/30 spate. Interiorul a fost modificat cu piele Alcantara și cusături aurii, iar pentru șofer și pasagerul din dreapta au fost montate două scaune Recaro. Toate aceste modificări au făcut ca BMW M2 Coupe să fie cel mai puternic model la ora actuală.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.