Steam Adaugă în Liniște Opțiunea de a Muta în alte Foldere Jocurile deja Instalate

0
412
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Steam Adaugă în Liniște Opțiunea de a Muta în alte Foldere Jocurile deja Instalate

Populara platformă de jocuri Steam a adăugat o nouă opțiune astăzi, disponibilă tuturor utilizatorilor imediat după actualizarea de software. Este vorba de posibilitatea mutării jocurilor deja instalate într-o cu totul altă locație de pe hard disk.

Steam oferea de ceva timp utilizatorilor posibilitatea instalării jocurilor în alt folder decât cel dedicat, iar acum se pot muta oricând și oriunde și jocurile deja instalate. Totul se face cu câteva click-uri.

Inițial, noua opțiune a fost disponibilă doar pentru câțiva utilizatori după ultima actualizare de software, eu nu pot confirma acest lucru, deoarece pe contul meu personal de Steam instalat pe Mac nu am această opțiune, deși în actualizarea primită la deschiderea aplicației—în descrierea actualizării—apărea și această nouă posibilitate. Poate fi vorba doar despre un test din partea Steam, dar cu toate acestea, dacă această opțiune va deveni viabilă pentru toți utilizatorii va fi un pas important pentru platforma Steam.

Pentru a putea muta un folder pentru un joc instalat pe Steam, urmați pașii:

  1. Mergeți în secțiunea Library și alegeți jocul care doriți să îl mutați.
  2. Faceți click dreapta pe el și selectați Properties.
  3. Mergeți pe tab-ul Local Files.
  4. Iar ultima opțiune din listă ar trebui să fie Move Install Folder.
  5. Alegeți noua locație unde veți dori să stocați jocul și gata.

Jocul ar trebui mai apoi să fie mutat în noua locație de pe hard disk-ul computerului vostru. În cazul în care doriți să mutați mai multe jocuri din Library, procesul va trebuie efectuat pentru fiecare joc în parte.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: Artem Russakovskii
via: lifehacker

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.