Microsoft Lansează Beam 2.0 la Nivel Global

0
227

Microsoft Lansează Beam 2.0 la Nivel Global

Microsoft a reușit să surpindă pe toată lumea anul trecut în August, atunci când a achiziționat Beam—serviciul de video streaming. Compania promitea atunci să integreze serviciul în Xbox One și Windows 10, oferind gamer-ilor o experiență de streaming unică. Se pare că procesul de integrare este în curs de desfășurare, deoarece site-ul a fost restructurat recent.

Modificarea aduce câteva lucruri noi care au fost cerute de către utilizatori serviciului, inclusiv un nou și mult mai rapid video player HTML5, opțional conectare Xbox Live, precum și un nou UI refresh pentru întreg website-ul. Player-ul video permite acum redarea de până la 10Mbps și o rezoluție maximă de 1440p la 60fps. Această actualizare a fost disponibilă utilizatorilor beta de ceva timp acum, iar în momentul de față este disponibilă pe întreg globul.

Actualizarea a fost anunțată printr-un tweet de către Matt Salsamendi, co-fondatrul Beam:

În Decembrie, co-fondatorul serviciul a postat un articol pe blogul său, oferindu-ne detalii despre viitorul serviciului, în timp ce nu demult, Mike Ybara, Head of Platform Engineering pentru Xbox, ne spunea să așteptăm cu complimente modificările aduse serviciului și ceea ce va fi Creators Update.

Beam a fost un serviciu popular datorită latenței scăzute dintre streameri și audiență, serviciul aducând îmbunătățiri în materie de viteză de încărcare, care acum, după ultima actualizare este “de aproape 5 ori mai rapid”. Un alt aspect interesant al acestei actualizări este autentificarea Xbox Live (Contul Microsoft), care deși este opțională în momentul de față, va deveni obligatorie odată cu o nouă actualizare.

În plus, Beam 2.0 include diverse îmbunătățiri ca o nouă interfață pentru votare, o experiență mai bună și mai profundă pentru chat, o gestionare mai robustă a rețelei și o pagină home cu accent pe comunitate.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: techcrunch

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.