O Aplicație Neoficială Controlează Jocul Watch Dogs 2

0
200

O Aplicație Neoficială Controlează Jocul Watch Dogs 2

Un hacker Ungur a dezvoltat un software ce permite utilizatorilor să manipuleze jocul Watch Dogs 2 direct de pe smartphone-urile lor.

Hackerul nu se află la prima reușită de acest fel, dezvoltând în trecut un software asemânător pentru iPhone ce permitea controlul jocului GTA V. Acesta a folosit limbajul de programare Python, dezvoltând o aplicație care, în mod ironic, controlează un joc care se bazează pe hacking și control total asupra dispozitivelor.

Datorită emulației keypress inteligente și a capturilor de ecran care minimizează aspectul jocului pe smartphone, aplicația te ajută să navighezi instant prin meniul jocului de pe ecranul iPhone-ului, ca și cum ar fi o replică a Watch Dogs 2.

Este cu siguranță un pas important al hacker-ului de la lansarea aplicația GTA V în 2015, care avea nevoie de Arduino să recreeze apăsarea butoanelor din GTA, el declarând că noua soluție software a rezultat o experiență mult mai lină și fără bug-uri. Hacker-ul a contactat Ubisoft—dezvoltatorul jocului Watch Dogs 2—iar compania și-a exprimat interesul pentru proiectul său, oferindu-i permisiunea de a partaja fișierele sursă ale aplicației. Acest lucru înseamnă că oricine poate modifica software-ul (sau îl poate folosi așa cum este) descărcând codul sursă de pe serverul Pyton.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.