Xbox One: Jocurile Exclusive Confirmate pentru 2017

0
403

Xbox One: Jocurile Exclusive Confirmate pentru 2017

Lista jocurilor ce vor fi lansate în acest an și vor fi în exclusivitate pentru Xbox One—confirmate până în momentul de față.

Lista va fi actualizată cu mai multe jocuri și datele de lansare, pe măsură ce vor fi confirmate.

Halo Wars 2

Halo Wars 2 este o continuare a RTS-ului (real-time strategy) din  2009, Halo Wars. Jocul îl urmărește pe Căpitanul Cutter și armata sa în lupta cu puternicului imanic Brute ce face parte din facțiunea The Banished.

Dezvoltator: 343 Industries/Creative Assembly
Dată lansare: 21 Februarie


Tacoma

Tacoma este un joc de mister a cărui acțiune se petrece în spațiu. Jocul are ca scop principal descoperirea și evitarea obstacolelor sci-fi de pe o stație spațială pentru transfer lunar. Stația plutește între Pământ și un resort luxos ce se află pe Lună, unde obiectele plutesc din lipsa gravitației, ușile se deschid prin limbajul semnelor și holograme ale vechiului echipaj te ghidează prin căile de acces.

Dezvoltator: The Fullbright Company
Dată lansare: vara lui 2017


Cuphead

Cuphed este un joc platformă de tipul run and gun ce se evidențiază prin stilul său distinct de desene animate ale anilor 1930, în care trebuie să te confrunți cu multe boss battle-uri.

Dezvoltator: Studio MDHR
Dată lansare: jumătatea lui 2017


Crackdown 3

Crackdown 3 este un joc de acțiune aventură open-world într-un oraș futurist în care totul este destructibil și răul a pus stăpânire pe întreg ținutul.

Dezvoltator: Reagent Games
Dată lansare: în cursul anului 2017


Phantom Dust

Phantom Dust este un reebot al jocului de acțiune strategie din 2005 pregătit acum pentru Xbox.

Dezvoltator: Code Mystics
Dată lansare: în cursul anului 2017


Sea of Thieves

Sea of Thieves este un joc de aventură cu pirați într-o lume plină de farmec, cu mări și oceane pline de comori și primejdii.

Dezvoltator: Rare
Dată lansare: în cursul anului 2017


State of Decay 2

State of Decay 2 este un joc de surpaviețuire în fața unei lumi pline de zombie, bazat pe un gameplay multiplayer de până la trei jucători într-o lume open-world.

Dezvoltator: Undead Labs
Dată lansare: în cursul anului 2017


Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.