Faceți Cunoștință Cu Noul Opel Crossland X – Un Crossover Sub-Compact

0
630

Faceți Cunoștință Cu Noul Opel Crossland X – Un Crossover Sub-Compact

Opel a dezvăluit noul Crossland X, un crossover compact care va sta lângă Mokka X, ca succesor al modelului Meriva.

Deși ar putea suna confuz la început, Opel spune că în ciuda unor dimensiuni similare ale lui Corssland X cu cele ala lui Mokka X, noul model este realizat încât să rivalizeze cu modele ca Peugeot 2008 și Renault Captur, în timp ce Mokka X, care are dispune de tracțiune integrală, rivalizează cu Nissan Juke și Skoda Yeti.

Astfel, unele diferențe cheie între cele două modele sunt că noul Crossland X va veni doar cu tracțiune față și va avea o gardă la sol cu 70 mm mai mică decât Mokka X, înfățișând astfel accentul pe o mașină de familie.

Cabina este susținută de un plafon de sticlă și de un spațiu de primă clasă, oferind lucruri ca o banchetă din spate culisabilă și un spațiu pentru bagaje de 410 litri în varianta cu bancheta ridicată și în poziția cea mai îndepărtată. Iubitorilor de tehnologie le sunt oferite un sistem infotainment compatibil atât cu Android AutO cât și cu Apple CarPlay, unpunct de încărcare wireless și serviciul standard OnStar.

Noul Crossland X va cuprinde, de asemenea, o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului, printre care o cameră panoramică cu un unghi de 180 de grade pentru mersul înapoi, asistență la parcare avansată, alertă de coliziune în față cu detectarea pietonilor și frânare de urgență, avertizare la părăsirea benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație, alertă pentru unghiul mort și multe altele.

Deocamdată nu sunt dezvăluite detalii despre motorizările ce vor fi disponibile pe Crossland X și nici un preț exact de vânzare. Noul crossover va fi lansat pe piață în această toamnă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.