Cele Mai Bune Aplicații pentru Un Grătar Reușit disponibile pe iPhone

0
699

Cele Mai Bune Aplicații pentru Un Grătar Reușit disponibile pe iPhone

Mai este puțin până vine primăvară și imediat cum iarba și pomii încep să înverzească dai că încep să sfrârâie și grătarele prin curțile oamenilor sau pe la marginea pădurilor.

Ce se întâmplă însă dacă nu prea știți ce să faceți în spatele grătarului? Și când spunem acest lucru, ne referim în special la altfel de produse decât micii, cârnăciorii sau ceafa de porc.

Suntem aproape siguri că lucrurile devin mult mai simple dacă încercați una dintre aceste aplicații pentru barbeque. Veți deveni rapid dintr-un amator un maestru al grătarului!

Weber Grills

Weber este un ghid complet pentru barbeque. Aici găsiți nu doar că găsiți o grămadă de preparate făcute la grătar care îți lasă gura apă, ci puteți să vă documentați despre cât timp este nevoie pentru o anumită bucată de carne sau diferite legume, puteți seta un timer pentru asta, dar aveți acces și la rețete incredibile sub formă de articole sau videoclipuri. Cu siguranță veți găsi Weber Grills o aplicație foarte utilă atunci când veți găti preparate care nu le-ați mai gătit vreodată.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și conține informații extrem de valoroase, și cu toate aceste este gratuită.

Free –  App Store

GrillTime

Dacă vă interesează mai mult carnea și timpul necesar preparării acesteia pe grătar, atunci puteți încerca GrillTime. GrillTime este o aplicație mult mai simplă, oferind doar câteva informații despre tipurile de carne, dar suficiente pentru ca produsul final să fie unul excelent. Totodată, vă pune la dispoziție posibilitatea setării timpilor individuali pentru mai multe tipuri de preparate care le-ați pus pe grill, astfel în cât să fiți siguri că nimic nu va lua foc sau se va face prea tare.

Ce mai știe în plus GrillTime, este de ce temperaturi este nevoie pentru a găti diferite tipuri de mâncare. Aici este detaliat totul, de la cum să faceți la grătar un burger sau un steak, până la produse prea puțin puse pe grătar, cum ar fi căpșunele.

Atunci când gătiți pentru mai mulți oameni care vor o varietate de cărnuri și legume, GrillTime este aplicația perfectă pentru a putea face față tuturor pretențiilor.

1,99 € –  App Store

The Photo Cookbook – Barbecue Grilling

The Photo Cookbook – Barbecue Grilling este o aplicație perfectă pentru cei ce vor să vadă mai mult decât să citească, oferind peste 70 de rețete uimitoare. Această aplicație încearcă cât de mult posibil să îți lase gura apă decâte ori vă uitați al pozele diferitelor preparate.

Scopul principal al The Photo Cookbook este că, într-o aplicație frumos desenată să găsiți un ghid cu poze pas cu pas, despre modul de preparare exactă a diferitelor rețete. Acest lucru face ca aplicație să fie un ghid perfect pentru începători despre cum să gătiți în mod virtual orice, mai ales că puteți să vedeți și cum ar trebui să arate preparatul final.

 

3,99 €-  App Store

Grill-It!

Grill-It! este una ditre cele mai complexe aplicații cu preparate la grătar și numai. Include rețete de cărnuri la grătar, aperitive și multe altfe chestii delicoase ca Bruschetta. Pentru doar 99 eurocenți nu credem că există o altă aplicație la fel de bună precum Grill-It!, iar dacă doriți un partener bun pentru un grătar perfect, puteți să o folosiți împreună cu Webber Grill.

0,99 –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.