Vânzări Record pentru Audi în 2016 – Aproape 1,9 Milioane de Unități Vândute

0
376

Vânzări Record pentru Audi în 2016 – Aproape 1,9 Milioane de Unități Vândute

Reînnoirea modelelor Audi a fost un real succes, iar acest lucru este dovedit de recordul de vânzări din 2016 al brandului cu patru cercuri.

Din luna Ianuarie și până în Decembrie, constructorul a livrat 1.871.350 de autovehicule, cu 3,8 la sută mai mult decât în 2015, vânzările crescând în fiecare regiune de bază, inclusiv în Europa (+7,6%), Statele Unite (+5,3%) și Asia-Pacific (+0,5%).

2016 s-a dovedit un an mult mai dificil pentru Audi decât ne-am fi așteptat, cu presiuni puternice pe piețele cheie. Am reușit să demonstrăm puterea robustă a business-ului nostru, cu o creștere echilibrată în întreaga lume. Feedback-ul excelent pentru cele mai noi automobile produse de noi au arătat că modelul nostru și tehnologia inițiativă merită plătite“, a declarat Membrul Consiliului pentru Vânzări și Marketing Audi AG, Dietmar Voggenreiter.

Cu 337.550 de unități livrate în 2016, ultimul Audi A4 s-a dovedit a fi un model extrem de popular, la fel fiind și cea dea doua generație a SUV-ului Q7, care a beneficiat de o creștere cu 43,6 procente, însemnând 102.000 de unități. O altă creștere importantă a fost în divizia Audi Sport GmbH, unde flagship-ul R8 a fost livrat în 2.890 de unități, însemnând o creștere cu 31,8 procente, în timp ce întreaga familie R și RS a depăsit pentru prima dată pragul de 20.000 de unități livrate.

Oficialii Audi rămân optimiști când vine vorba de vânzările din acest an și se așteaptă ca noul A5 Coupe, A5 Sportback și Q5 să crească cifrele și mai mult.

“În acest an vom merge în continuare pe reînnoirea portofoliului Audi și succesiv vom lansa noi modele pe piață“, a mai adăugat Voggenreiter.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.