Sony a Anunțat PlayStation 4 Slim în Noua Culoare Glacier White

0
517

Sony a Anunțat PlayStation 4 Slim în Noua Culoare Glacier White

Dacă ești unul dintre milioanele de utilizatori ai consolei PlayStation 4, dar te-ai săturat de același finisaj negru obișnuit, ei bine, Sony a anunțat noua consolă PlayStation 4 Slim, care vine doar într-o culoare albă uimitoare—Glacier White.

Consola nou anunțată nu aduce și schimbări hardware sau alte modificări pentru componente. Consumatorii vor primi aceeași consolă PlayStation 4 Slim care este disponibilă pe piață încă de la sfărșitul anului trecut. De asemenea, vine și cu același hard disk intern de 500GB. Forma și aspectul general al PS4 Slim va rămâne la fel, dar va dispune de o dungă neagră pe mijloc între cele două părți superbe Glacier White.

PS4 Slim Glacier White este mai mult o încercare de a atrage câțiva consumatori către Sony, consumatori ce au optat pentru consola albă Microsoft, Xbox One S. Cei ce vor achiziționa noua consolă vor primi și un controller DualShock 4 de culoare albă.

Sony va lansa versiunea Glacier White de 500GB pentru piața din Europa începând cu 24 Ianuarie și va costa 299 euro. Pe 23 Februarie va fi prezentată în Japonia versiunea de 1TB a consolei. Consola nu se va vinde pe piața din Statele Unite, cel puțin nu există nici un anunț în această privință.

La urma urmei, noua culoare arată extraordinar, dar în esență este același dispozitiv! Să sperăm că în curând să auzim de un anunț similar pentru consola PlayStation 4 Pro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.