Samsung și LG se pregătesc de lansarea primelor telefoane pliabile în cea dea doua jumătate din 2017

0
252

Samsung și LG se pregătesc de lansarea primelor telefoane pliabile în cea dea doua jumătate din 2017

După ani de zile de zvonuri și starturi false, Samsung și LG se pregătesc se dezvăluie la sfărșitul acestui an, primele dispozitive portabile cu ecrane pliabile.

Samsung este în măsură să producă 100.000 de astfel de smartphone-tabletă în cel de-al treila trimestru al acestui an, în timp ce LG ar putea să producă aceeași cantitate în cel de-al patrulea trimestru. Conform sursei, nici una dintre companii nu și-a finalizat încă planurile.

Cea mai mare parte a atenției sursei se află asupra dispozitivelor Samsung, deoarece un astfel de produs a fost dezvăluit anul trecut, purtând numele de cod Project Valley. Dacă acest dispozitiv a fost inițial gândit să se deschidă ca o carte, iar ambele ecrane să fie în interior, conform ultimelor informații, Samsung a decis să schimbe acest lucru, deoarece consumatorii nu vor dori să deschidă în mod constant telefoanele lor pentru a putea vedea anumite informații de pe ecran, mutând astfel ecranele pe părțile exterioare ale dispozitivului atunci când acesta este închis.

Conform informațiilor, smartphone-ul ar trebuie să se transforme într-o tabletă de șapte inci atunci când este deschisă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: Korea Herald
via: venturebeat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.