Nokia Se Reîntoarce Cu Un Smartphone Ce Rulează Android… pentru China

0
340

Nokia Se Reîntoarce Cu Un Smartphone Ce Rulează Android… pentru China

Nokia s-a reîntors pe piața telefoanelor mobile cu primul lor smartphone ce rulează Android.

Așa cum bine știam încâ din luna Mai a anului trecut, Nokia pregătea o reîntoarcere pe piața telefoanelor mobile cu smartphone-uri ce vor rula sistemul de operare Android. Astfel, smartphone-ul ce poartă brandul Nokia se numește Nokia 6—este un smartphone ieftin elegant, dar cu exclusivitate pentru China.

Nokia 6 dispune de un ecran de 5,5-inci cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli, un procesor Snapdragon 430 și 4GB RAM, vine cu o cameră principală de 16 megapixeli și cu o cameră frontală de 8 megapixeli. Toate aceste specificații vin încastrate într-o carcasă din aluminiu, ceva rar întâlnit la telefoanele non-premium și impresionant având în vedere faptul că Nokia 6 va costa 1.700 de yeni, adică 233 euro sau 1050 lei.

Prețul și caracteristicile impresionante vin pentru ca Nokia să poată obține o bucată din pâinea pe care o consumă piața Chineză, o piață uriașă, care are peste 550 de milioane de utilizatori de smartphone-uri. Nokia trebuie să adopte aici o astfel de strategie pentru a se putea lupta cu branduri locale ca Oppo, Vivo, Huawei sau Xiaomi.

Grupul HMD a cumpărat anul trecut drepturile de vânzre pentru telefoanele și tabletele Nokia de la Microsoft pentru suma de 350 de milioane de dolari—să ne aducem aminte, că Microsoft a cumpărat

dispozitivele Nokia și diviziile sale de hărți și cartografiere în 2013 pentru suma de 7,2 miliarde de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=kqi1dCFjPD0&feature=youtu.be

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.