Fitbit Cumpără Vector Watch – Compania Românească Producătoare de Smartwatch

0
410

Fitbit Cumpără Vector Watch – Compania Românească Producătoare de Smartwatch

După doar o lună de la cumpărarea producătorului de smartwatch-uri Pebble, Fitbit face o altă achiziție de pe piața purtabilelor, de această dată fiind vorba de compania Românească de ceasuri de lux, Vector Watch.

Vector Watch s-a lansat pe piață în luna Martie a anului trecut, oferind o gamă de 12 modele de smartwatch-uri cu accente diferite de modă. Ceasurile Vector sunt caracterizate în principal prin specificații ce includ monitorizarea activităților, notificări primite de la telefon și o autonomie foarte bună, până la 30 de zile. Compania are sediul la Londra, iar anunțul vânzării a fost făcut public direct pe site-ul lor.

Today, we are happy to announce that the Vector Watch team and our software platform are joining Fitbit, the leader in the connected health and fitness market! We believe this is an important milestone as a moment when we will start building other new and amazing products, features and experiences, incorporating our unique technology and knowhow with Fitbit’s experience and global community.

Vector declară că integrarea sa cu Fitbit nu va avea nici un impact asupra clienților existenți, smartwatch-urile lor continuând să funcționeze în mod obișnuit, dar nu vor mai beneficia de caracteristici noi software, iar suportul tehnic și garanțiile vor fi afectate.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.