Noile Subaru WRX și WRX STI 2018 – Arată La Fel dar sunt Mult Mai Capabile

0
356

Noile Subaru WRX și WRX STI 2018 – Arată La Fel dar sunt Mult Mai Capabile

Subaru și-a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detorit noile modele WRX și WRX STI 2018.

Modele sunt mai mult o revizie cosmetică a modelului precedent și numai cei mai entuziaști fani ai acestui model ar putea observa micile diferențe.

Printre cele mai evidente modificări fac parte grila față care acuma este puțin mai mare și o grilă pe capotă de asemenea, mai mare. Farurile sunt și ele schimbate pe tehnologia LED și sunt adaptive pentru modelul WRX Limited, în timp ce modelul STI primește și nou set de jante.

Modificările aduse la interior sunt mult mai semnificative și includ un nou display multifuncțional de 5,9-inci pentru modelele de bază și unul de 7-inci Starlink petru WRX Premium. Alte dotări noi și standard aduse acestor modele sunt sunt oglinzi laterale încălzite pentru WRX, reglaj lombar automat și sticlă mai groasă în uși pentru WRX Limited, plus mânere pentru uși restilizate și mai rafinate și deschiderea portbagajului de la distanță pentru toată gama.

Lucrurile stau diferit când vine vorba despre ce există sub capotă, aici se află îmbunătățirile cele mai importante. WRX 2018 primește o suspensie reglabilă îmbunătățită, o transmisie manuală cu șase rapoarte îmbunătățită și o servodirecție electrică revizuită. În același timp, WRX 2018 STI beneficiază de un upgrade adus frănelor prin noile discuri ventilate, o suspensie modificată și un nou sistem DCCD (DRIVER CONTROLLED CENTER DIFFERENTIAL). Puterea vine de la motorul de 2.0 litri tubo Boxer care dezvoltă 268 cai putere pe modelul WRX în timp ce pe STI găsim un motor de 2,5 litri care livrează 305 cai putere.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.