ZTE crede că este timpul pentru smartwatch-urile Android Wear

0
178

ZTE crede că este timpul pentru smartwatch-urile Android Wear

Compania ZTE, cunoscută pentru telefoanele de buget, pregătește propriul său  smartwatch Android Wear.

Compania Chineză producătoare de echipamente pentru telecomunicații plănuiește să lanseze spre sfărșitul acestui an, un smartwatch ce va rula sistemul de operare Google, Android Wear. Ceasul va dispune de o conexiune LTE și va putea rula independent de un telefon.

Directorul ececutiv al ZTE USA Lixin Cheng, a declarat într-un interviu pentru CNET cu o zi înainte începerii CES, că deja a încheiat un parteneriat cu un operator mobil din Statele Unite, care va vinde acest smartwatch.

ZTE crede că fiecare iubitor de gadget-uri este gata să cumpere un smartwatch, dar speră că prețurile să fie cât mai corecte. Până în momentul de față companiile s-au lupat să facă consumatorii cât mai încântați de niște dispozitive pline de tehnologie, orientați tot timpul spre the next big thing. În schimb, mulți optează pentru brățări și dispozitive fitness mult mai simple și mult mai ieftine. Acest aspect poate fi observat în cazul companiilor ca Moto, care a dezvoltat smartwatch-uri complexe și care acum a dat înapoi, declarând că este puțin probabil ca să scoată un nou smartwatch în 2017.

Cât de rău este acest lucru? În trimestrul al treilea din 2016, piața smartwatch-urilor a scăzut cu 51 de procente față de aceeași perioadă cu un an mai devreme.

Cheng nu a dezvăluit prea multe detalii despre viitorul smartwatch ZTE și nici despre partenerii săi, dar a părut extrem de entuziasmat de perspectivele sale, declarând că “Au făcut alții experimete pentru noi” și “Toate problemele sunt acum doar trecut”.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.