Streaming Video în Format 4K HDR cu Noul ‘Nvidia Shield TV’

0
343

Streaming Video în Format 4K HDR cu Noul ‘Nvidia Shield TV’

Nvidia a lansat o nouă versiune a casetei sale de streaming Shield Android TV, care nu doar că poate reda filme în formatul 4K HDR de pe site-uri ca Netflix, Amazon, YouTube sau Google Play, dar permite gamer-ilor să facă stream de la PC la TV în același format 4K HDR.

Noul Shield TV dispune de Google Assistant, fiind primul dispozitiv Google care dispune de această asistență vocală după Google Pixel și Google Home. Cu ajutorul unori seturi de microfoane numite Nvidia Spot, utilizatorii pot chema Google Assistant de oriunde din casă unde sunt conectate aceste Spot-uri, iar Shield TV execută comenzile via WiFi.

Comenzile includ funcții uzuale de playback pentru muzică sau control pentru anumite dispozitive inteligente cum ar fi Samsung SmartThings.

Noul Shield nu include nici un hardware intern îmbunătățit, având la bază același chip Tegra X1 Soc ca și predecesorul său. Vine însă cu un controller nou, mult mai unghiular, care promite să fie mult mai confortabil decât predecesorul său.

Nout Shield TV vine la pachet cu noul controller și este deja disponibil pentru precomandă pe site-ul Nvidia și Amazon cu prețuri începând de la 199 dolari. Seturile de microfoane Spot vor fi disponibile în cursul acestui an și vor costa separat 50 de dolari.

Utilizatorii existenți ai Shield TV vor primi și ei acces la Google Assistant după o actualizare de software, dar vor avea nevoie de noul controller pentru a putea utiliza comenzile vocale până la lansarea microfoanelor Spot.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.